Láska v čase korony: Natašu a Maroša nerozdelila ani pandémia, ani stovky kilometrov!

Láska krásnej Ukrajinky Nataše a sympatického východniara Maroša je ako vystrihnutá z romantického filmu. Nielenže sa dali dokopy naslepo a cez internet, ale ich vzťah na dlhé mesiace poznačila pandémia koronavírusu!

Nataša a Maroš, ktorí už dnes večer zabojujú o postup do finále šou Dom snov, sa zoznámili pred dvomi rokmi cez internet. „Ja som mala kamaráta a jeho mama je tiež Ukrajinka. On mi ukazoval svoj nový telefón a ako dobre fotí. V tom telefóne bola fotka, na nej bol Maroš. Mal fúzy a mňa to prekvapilo, lebo on tam bol jediný s fúzami a zapáčil sa mi. Tak som sa kamaráta spýtala na jeho meno a napísala som mu. Celý deň mi neodpísal, až večer,“ zaspomínala si na ich prvý kontakt. Časom si začali písať, stretávať sa a napokon sa aj dali dokopy. Ich začiatky však boli veľmi kostrbaté najmä kvôli tomu, že Nataša nevedela po slovensky a všetko, čo si s Marošom písali, si prekladala cez internetový prekladač.

Ich lásku však poriadne poznačila pandémia koronavírusu. Keď v decembri 2019 odcestovala na Ukrajinu na Vianoce, ani len netušili, že na dlhý čas to bolo naposledy, čo sa videli.V podstate sa dá povedať, že sme mali vzťah na diaľku. Nataša odcestovala domov na Vianoce a za ten čas, čo bola doma, zatvorili hranice a už sa nemala šancu sem vrátiť. Ostal tam zavretá a nevedela, čo bude ďalej. Bolo to už na hrane…,“ prezradil Maroš.Prežívali sme to veľmi ťažko, lebo neboli sme pred tým dlho spolu a rýchlo to prišlo. Bolo to veľmi emotívne a obaja sme plakali. Čakali sme, kedy sa uvidíme...teraz už o tom rozprávame s úsmevom, lebo sme to prežili, ale vtedy to bolo ťažké,“ povedala Nataša. Ich vzťah to ale upevnilo a keď sa konečne vrátila na Slovensko, rozhodli sa, že budú spolu bývať. Keďže hypotéku si dovoliť nemôžu a Nataša by ju ako cudzinka ani nedostala, bývajú v staršom prenajatom byte. Aj to je dôvod, prečo sa prihlásili do šou Dom snov. Podarí sa im uspieť a postúpiť do finále?

Dom snov - Nataša a Maroš Zdroj: TV JOJ

Sledujte šou Dom snov z Veľkej Idy už dnes po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov