Nataša z Domu snov neudržala na uzde svoje emócie: Takúto radosť ste ešte nevideli!

V prvom semifinále šou Dom snov z Veľkej Idy na východnom Slovensku triumfovali Maroš a jeho partnerka Nataša. V disciplíne s taniermi sa im darilo viac než Markovi a Ivane a postúpili tak do finále, v ktorom sa rozhodne, kto vyhrá vysnívané vlastné bývanie. Radosť postupujúceho páru bola priam neskutočná a takéto šťastie ste ešte asi ani nevideli!

Po veľkolepom finále vo Veľkom Grobe na západnom Slovensku sme sa so šou Dom snov presunuli na opačný koniec našej krajiny. V obci Veľká Ida v okrese Košice-okolie totiž vyrastie už druhý Dom snov, ktorý vyhrá jeden zo štyroch zamilovaných párov. V prvom semifinále sa proti sebe postavili Ivana s Markom a Nataša s Marošom. Hoci postúpiť ďalej chceli obaja zaľúbenci a šli si za tým rovnako tvrdo a usilovne, úspešnejší boli napokon krásna Ukrajinka a sympatický doktorand.

Keď po disciplíne s taniermi zistili, že majú viac bodov ako ich súperi, ich radosť bola priam obrovská. Najmä tá Natašina. Temperamentná Ukrajinka neudržala svoje emócie na uzde a od šťastia kričala, skákala, tancovala a hádzala sa na zem. Takéto chvíle sa nevidia často a tak si ich môžete pozrieť ešte raz vo videu HORE!

Rozhovor s Natašou a Marošom, ktorí postúpili do finále, nájdete tu:

​Sledujte šou Dom snov z Veľkej Idy opäť v stredu o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov