Tehuľka Laura z Domu snov ukázala svoje bruško: Pozrite, ako sa už krásne zaguľacuje!

V druhom semifinále šou Dom snov bojovali o postup aj sympatickí východniari Laura a Rišo. Hoci sa im zvíťaziť nepodarilo, šťastní sú aj tak. Krásna tmavovláska totiž nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko a ukázala nám, ako sa krásne zaguľacuje!

Laura a Rišo, ktorých sme spoznali v šou Dom snov, tvoria pár už niekoľko rokov a vychovávajú spolu takmer ročnú dcérku. Tá sa vypýtala na svet mesiac pred devätnástimi narodeninami usmievavej tmavovlásky. Nuž, a onedlho sa ich rodinka opäť rozrastie. Laura totiž pod srdcom nosí svoje druhé dieťatko. „Začiatok môjho druhého tehotenstva bol veľmi ťažký. Ranné nevoľnosti, bolesti hlavy, prebdené noci, celé dni v spánku. Bola som rada, ak som zjedla aspoň suchý chlieb a vydržalo to aspoň na tú polhodinku, aby som uhasila hlad. Boli to len prvé tri mesiace tehotenstva. Postupom času si moje telo začalo zase zvykať na to, že sa mení celý organizmus a pre mňa to bol neopísateľný pocit, keď to všetko skončilo. Ako som vošla do druhého trimestra, bolesti sa stratili,“ povedala Laura pre joj.sk.

Sympatická tmavovláska už aj pozná pohlavie bábätka, no ako prezradila, „tušáky“ mala už dávno. „Hneď, ako mi lekár oznámil pohlavie dieťatka, som sa nesmierne potešila, pretože som od začiatku vedela, čo to bude. Chlapček. Pomaly a isto rastieme a blížime sa ku koncu. Viac ako polovicu tehotenstva mám za sebou a nesmierne sa tešíme na malého Riška. Termín mám 24.2.2022, no priala by som si, aby nám to vyšlo na 22.2.2022. Je to magický dátum,“ dodala s úsmevom.

Dom snov - Laura Zdroj: archív L.B.
Dom snov - Laura Zdroj: archív L.B.
Tagy: Dom snov