Tomu sa povie radikálna zmena: Odpadnete, aké krásne nevesty boli Nataša a Alžbeta!

V šou Dom snov si už v stredu povedia svoje sladké „áno“ dva sympatické páry, ktoré postúpili do finále. Nataša s Marošom a Alžbetka s Johnom vyzerali na svojich svadbách ako vystrihnutí z rozprávky a my vám prinášame exkluzívne zábery!

Dom snov je šou, ktorá zamilovaným párom naprieč celým Slovenskom mení životy od základov. Nielenže všetkým zabezpečíme romantické zásnuby podľa ich predstáv, ale finalistom aj vystrojíme priam rozprávkové svadby. Najväčšou výhrou je však kompletne zariadený dom s vlastným pozemkom, ktorý víťazný pár dostane ako svadobný dar.

V druhej sérii sa bojuje o domček v obci Veľká Ida v okrese Košice-okolie a už v stredu si v súťaži oň zmerajú sily dva sympatické páry – Nataša s Marošom a Alžbetka s Johnom. Ani jeden z nich to nemal so svojím vzťahom jednoduché. Kým temperamentná Ukrajinka a tichý doktorand si prešli dlhým odlúčením pre pandémiu, silne veriaca tmavovláska a sympatický Portugalčan si lásku museli vybojovať u jej rodičov. Oba páry sú tak veľmi súdržné a zocelené životom. Komu to však viac pomôže pri finálovej disciplíne?

Sledujte finále šou Dom snov z Veľkej Idy už v stredu o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov