Sobášom sa ich celibát navždy skončil: Takto sa Alžbetka a John tešili na svadobnú noc!

Pár, ktorý v šou Dom snov vyhral vysnívané bývanie v obci Veľká Ida, kedysi žil ako všetky ostatné páry. Pred časom sa ale rozhodli, že budú dodržiavať prísny celibát, teda, budú sexuálne zdržanliví až do svadby. Tá sa však už medzičasom uskutočnila a tak im nič nebráni v tom, aby si lásku dali najavo aj v intímnom živote.

Víťazi šou Dom snov z Veľkej Idy, Alžbetka a John, sú silne veriaci a snažia sa žiť tak, ako káže Biblia. A, keďže v kresťanskom náboženstve je predmanželská súlož jedným z najväčších hriechov, rozhodli sa, že s ním skoncujú až do svadby. Hoci kedysi žili tak ako ostatné páry, vzdali sa všetkých milostných radovánok a žili v celibáte. „Poviem to stručne a krátko – ak človek vyznáva vieru v Boha, tak potom nemôže porušovať jeho zákony. A teda, ak predmanželský sex je hriechom, tak nemôžem tvrdiť, verím v Boha, a predsa hrešiť. My sme postupom času, ako sme sa spoznávali a spoznávali sme zároveň aj Boha, dostali sme sa do momentu, keď sme si povedali, že Boh toto žiada od človeka a my to porušujeme. Takže, ak chceme žiť v súlade s božími zákonmi a získať jeho požehnanie, musíme s hriechom skoncovať,“ vysvetlila tmavovláska v čase nakrúcania šou.

​V rámci Domu snov sme ale finálovým párom vystrojili aj krásne svadby a tak si Alžbetka a John povedali svoje sladké „áno“. Znamená to, že sú už manželia a tak podľa kresťanských pravidiel môžu žiť spolu aj intímne. Preto nás krátko po finále zaujímalo, či sa už tešia na svadobnú noc. „Veľmi sa tešíme na svadobnú noc. Veľmi. Sme manželia, milujeme jeden druhého a ten telesný akt lásky v tom manželstve je veľmi prirodzený. Boh sex v manželstve nezakazuje. Práve naopak. Ak si otvoríte Bibliu a začnete ju čítať, tak prídete na to, že Boh v nej povzbudzuje manželov k tomu, aby sa veľa milovali a venovali sa jeden druhému. Jediné, čo Boh zakazuje, je ten predmanželský hriech. A my sme boli ochotní sa toho hriechu vzdať a pozrite sa...to je iba na slávu Pána. Kto chce, uvidí to. Kto nechce, neuvidí to,“ uzavrela Alžbetka.

Tagy: Dom snov