Láska Nikoly a Andreja je ako z romantického filmu: Neuveríte, ako dlho sa už poznajú!

V treťom kole zábavno-súťažnej šou Dom snov zabojuje o vysnívané bývanie na Medových Lúkach pri Novej Dubnici aj sympatický párik v zložení Nikola a Andrej. Zaľúbenci spolu vychovávajú niekoľkomesačnú dcérku a zaujímavosťou je, ako dlho sa vlastne poznajú!

Nikola a Andrej sa poznajú už krásnych 12 rokov. Na tom by nebolo nič neuveriteľné, ak by obaja zaľúbenci mali viac rokov. Sympatickí dvadsiatnici sa však poznajú od svojich pubertálnych čias. „My sme sa poznali dlhé roky, v podstate od mojich trinástich a jeho pätnástich. Boli sme najlepší kamaráti. Vždy som vedela, že ma chcel, ale ja som ho nechcela,“ vysvetlila Nikola. „Ona až neskôr zistila, že kto je najlepší pre ňu,“ doplnil ju so smiechom Andrej.

Hoci k sebe vždy mali blízko, ich vzťah bol stále len v kamarátskej rovine. Obaja mali dokonca aj iné vzťahy, no čím ďalej, tým viac si uvedomovali, že k sebe akosi patria. „Uvedomila som si, že ho chcem mať vo svojom živote,“ povedala blondínka zamilovane. Keď sa neskôr Andrej rozišiel s priateľkou, po čase sa opäť skontaktovali, stretli sa a konečne sa dali dokopy. „Vždy to bolo tak, že sme stáli pri sebe. Aj keď sme sa niekedy rozhádali ako kamaráti, čo je normálne, ale potom sme si vždy uvedomili, že v tých ťažkých situáciách sme boli vždy pri sebe. Takisto pri najlepších zážitkoch sme boli pri sebe,“ zhodnotil Andrej.Vždy sme si rozumeli a boli sme na tej istej vlne. Vieme jeden o druhom asi všetko a to je podľa mňa základ dlhodobého vzťahu,“ dodala Nikola na záver. Ako sa tomuto páriku bude dariť v šou Dom snov? Podarí sa im uspieť a postúpiť do finále?

Sledujte šou Dom snov z Medových Lúk v utorok po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov