Zaľúbenci Veronika a Rado žijú naozaj ťažké životy: Smutná minulosť a neistá budúcnosť!

Veronika a Rado, ktorí už dnes večer zabojujú o postup do finále o Dom snov na Medových Lúkach, majú na tvárach vždy široký úsmev. Pravdou ale je, že v živote veľa šťastných chvíľ neprežili. Okrem veľkej lásky ich totiž spájajú aj traumatizujúca minulosť a neistá budúcnosť.

Veselý a optimisticky naladený párik Veronika a Rado sa dali dokopy pred dva a pol rokmi v práci. Už krátko na to však museli čeliť náročnej situácii. Po troch dňoch, čo sme sa zoznámili, mi Rado povedal, že nastal problém, že nemá kde bývať. Neváhala som a šiel ku mne,“ zaspomínala si Veronika. Jej životný partner totiž býval s mamou, ktorá svoju úlohu celý život nezvládala práce najlepšie. Borili sa s finančnými problémami a v dôsledku neplatenia nájomného prišli o strechu nad hlavou. „Nikto by nechcel také detstvo… Mama bola lenivá chodiť do roboty, ale obraňovala sa, že som nikdy nebol v detskom domove. Že sa o mňa postarala,“ vzdychol si Rado.

Podľa jeho slov často menili bývanie kvôli neplateniu nájomného. Vždy sa urobil dlh a museli sa vysťahovať. Dokonca zažili aj situácie, že sa zo dňa na deň ocitli na ulici. Rado otvorene priznal, že v prípade jeho mamy hral veľkú rolu aj alkohol. Akoby toho nebolo už tak dosť, jeho otec spáchal samovraždu. Neveselé detstvo mala aj Veronika. Mama ju opustila, keď mala rok. Nikdy sa o ňu nezaujímala, nestarala sa, ako žije a čo s ňou je. Keby nebolo jej babky, ktorá ju obetavo vychovávala, mala by to veľmi ťažké.

Dom snov - Veronika a Rado Zdroj: TV JOJ

​​Okrem veľkej lásky a traumatizujúcej minulosti spája Veroniku a Rada aj neistá budúcnosť. Aktuálne bývajú v podnájme aj s ich malou dcérkou a žijú z jeho platu a z jej materskej. Hypotéka a vlastné bývanie je tak pre nich absolútnou chimérou. Rado totiž nemá ani trvalý pobyt. Na jeho občianskom preukaze je zapísaná adresa mesta. „Som ako keby bezdomovec,“ vysvetlil. Šou Dom snov je tak pre nich jedinečnou príležitosťou, ako získať to, čo by si oni sami určite nemohli dovoliť. Ako sa im bude v súťažiach dariť? Podarí sa im postúpiť a priblížiť sa o krok bližšie k ich snu?

Sledujte šou Dom snov z Medových Lúk už dnes po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov