Najdramatickejší postup do finále: Veronike a Radovi k výhre pomohol JEDINÝ tanier!

V šou Dom snov sa do finále prebojovali sympatickí zaľúbenci Veronika a Rado, ktorí sa už o dva týždne popasujú o vysnívané bývanie na Medových Lúkach v Novej Dubnici. Toto semifinále však bolo doposiaľ azda najdramatickejšie, pretože o ich postupe rozhodol jediný tanier!

Veronika a Rado majú na tvárach vždy široký úsmev, no pravdou je, že v živote veľa šťastných chvíľ neprežili. Okrem veľkej lásky ich totiž spájajú aj traumatizujúca minulosť a neistá budúcnosť. „Veľmi som to s nimi prežíval, pretože majú veľmi pohnutý osud. Mamina v prípade Veroniky trochu zlyhala a vychovala ju babka, ktorá sa s ňou už nemôže tešiť, lebo babinka tu už nie je...Druhá vec je, že Rado tiež zažil také zlyhanie rodičov...ale Rado mi sám povedal, že je v podstate bezdomovec. On má napísané v občianskom, že mesto Nová Dubnica. On nemá bydlisko. Keby to bydlisko získal, keby sa im tento dom podarilo vyhrať, tak on by mal trvalé bydlisko,“ povedal moderátor Vilo Rozboril tesne po skončení prvého semifinále.

Veronika a Rado aktuálne bývajú v podnájme aj s ich malou dcérkou a žijú z jeho platu a z jej materskej. Hypotéka a vlastné bývanie je tak pre nich absolútnou chimérou. Šou Dom snov je tak pre nich jedinečnou príležitosťou, ako získať to, čo by si oni sami určite nemohli dovoliť. „Ja som to strašne pohnojila, tak som sa veľmi bála. Ale mám toho najúžasnejšieho chlapa, ktorý nás zachránil. Budem mu ďakovať asi do konca svojho života. Budem mu ruky a nohy bozkávať, masírovať ho, všetko...som mu za to veľmi vďačná,“ vyhŕkla mladá mamička krátko po ich postupe do finále. Ako sa im bude napokon dariť? Získajú dom oni či ich súperi, ktorých spoznáme už o týždeň?

Sledujte šou Dom snov z Medových Lúk opäť v utorok o 21:40 na JOJke!