Ako v telenovele: Pobaví vás, aké bizarné situácie zažívajú Maťa a Majo z Domu snov!

V utorok zabojujú o postup do finále šou Dom snov na Medových Lúkach aj sympatickí zaľúbenci Martina a Marián, ktorí spoločne vychovávajú jej dcéry z predošlého vzťahu. Nuž, a práve s tým súvisia vtipno-bizarné situácie, ktoré zažívajú.

Martina a Marián sa dali dokopy pred dva a pol rokmi vďaka spoločným známym. Sympatická tmavovláska bola vtedy krátko po rozchode s predošlým partnerom, s ktorým má dve dcéry – Barboru a Nelu. Keďže Martina sa stala maminou v pomerne nízkom veku, napriek ich tínedžerskému veku je stále mladá. Aj preto sa Mariánovi nechcelo veriť, že dievčatá nie sú jej sestry – ale dcéry. Najprv som nechcel veriť, že sú to jej deti. Ale zobral som to normálne. Obľúbil som si ich. Sú zábavné a nie je s nimi nuda. Mám doma tri ženy, to si môže málokto povedať,“ povedal v rozhovore pre joj.sk.

Nuž, a práve s vekom súvisia vtipno-bizarné situácie ako vystrihnuté z telenovely, ktoré táto mladá rodinka zažíva pomerne často. „Boli už také situácie, že Majo šiel s Barbi a mysleli si, že je to jeho priateľka. Nechceli veriť, že je to jeho dcéra. Že kedy to stihol...bolo veľa takých momentov,“ prezradila Martina so smiechom. Podarí sa týmto zaľúbencom uspieť v semifinále a postúpiť tak do finále, v ktorom sa bojuje o vysnívané kompletne zariadené bývanie s vlastným pozemkom a upravenou záhradou?

Sledujte šou Dom snov z Medových Lúk už v utorok po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov