Moderné zoznámenie Natálie a Michala z Domu snov: Všetko zmenila jediná správa!

V druhom semifinále šou Dom snov na Medových Lúkach uvidíme aj zaľúbencov Natáliu a Michala, ktorí spolu vychovávajú polročnú dcérku. Ktovie, ako by to ale medzi nimi dopadlo, nebyť moderných technológií!

O postup do finále v šou Dom snov na Medových lúkach zabojuje aj sympatický párik v zložení Natália a Michal. Tí sa dali dokopy pred dva a pol rokmi vďaka kamarátom na hudobnom festivale v Bratislave. Hoci sa aj predtým ako-tak poznali aj z videnia, nikdy sa jeden druhému neprihovorili. Do oka si padli aj na tomto kultúrnom podujatí. K všetkému však paradoxne dopomohli moderné technológie. Keď som odchádzala z festivalu, povedala som mu, nech mi napíše. On nič, nepísal. Tak som sa teda odhodlala a napísala som mu ja. Potom sme už začali komunikovať a odvtedy sa to tiahne až doteraz,“ zhodnotila Natália.

Michal priznal, že bol ten menej aktívny, no nie pre nedostatok záujmu. Práve naopak. Natália sa mu páčila až tak veľmi, že sa hanbil ozvať sa jej. „Očarila ma úsmevom, veľkými očami a svojskosťou...dominanciou,“ vysvetlil so smiechom. Ich vzťah sa po prvom rande začal vyvíjať tým správnym smerom a ani sa nenazdali a dva roky po zoznámení sa už tešili z dcérky Emky. Aj keď je ich dieťatko ešte maličké, už teraz majú jasno v tom, koľko detí chcú mať. Plánujeme mať dve deti...pokiaľ bude druhý chlapec. Ak nebude druhý chlapec, tak budú tri. Chceme mať aj chlapca, lebo Miško je Michal VI. Majú to zaužívané v rodine,“ dodala Natália. Podarí sa im postúpiť do finále a zabojovať tak o vysnívané bývanie?

Sledujte šou Dom snov už dnes po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov