Finalisti z Domu snov prezradili svoju taktiku: Ozaj TAKTO trénovali na súťaž s taniermi?

Do posledného finále šou Dom snov sa v utorok večer prebojovali Natália s Michalom, ktorí v disciplíne s taniermi porazili svojich súperov Martinu a Mariána. V rozhovore krátko po skončení nakrúcania nám prezradili, ako sa na túto súťaž pripravovali. A budete naozaj prekvapení!

V druhom semifinále šou Dom snov sa proti sebe postavili Martina s Mariánom a Natália s Michalom. Oba páry spájala nielen túžba postúpiť a súťažiť o vysnívané bývanie ďalej, ale aj fakt, že sú rodičmi. Práve šanca zabezpečiť vlastnú strechu nad hlavou pre seba i svoju rodinu všetkých štyroch zaľúbencov poháňala vpred, no napokon boli úspešnejší Natália a Michal. Tí však počas semifinále okrem samotnej dicsiplíny riešili aj druhý problém. V zákulisí ich totiž čakala polročná dcérka Emka, ktorá čakala, kedy ju mamička bude dojčiť. „Určite motiváciou bolo aj to, že ma v zákulisí čaká malá, tak sa tu nemôžem zdržovať. Povedala som si, že musím dať do toho všetko a ideme ďalej, idem sa postarať o dcéru,“ zhodnotila Natália.

Párik, ktorý sa zoznámil pred dva a pol rokmi vďaka kamarátom na hudobnom festivale, sa na semifinálovú disciplínu náležito pripravoval. Nakladanie tanierov a strhávanie obrusu si natrénovalil, no ich taktika vás naozaj pobaví. Na skúšku totiž nepoužili taniere, ale normálne klasické tehly! „Doma sme si komicky vytvorili takú napodobeninu. Odvážili sme si taniere a 5 tanierov nám predstavovali polovicu tehly. Tak sme to skúšali,“ vysvetlila mamička polročnej Emky. Nuž, ako sa hovorí, nie je dôležité ako, ale či sa k cieľu dopracujete. A, teda, Natália a Michal sú toho živým príkladom.

Sledujte finále šou Dom snov na Medových Lúkach už v utorok o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov