Nevesty Natália a Veronika boli ako princezné: O takejto svadbe sníva každá romantička!

V šou Dom snov si už dnes večer povedia svoje sladké „áno“ posledné dva páry, ktoré postúpili do finále. Natália s Michalom a Veronika s Radom vyzerali na svojich svadbách ako vystrihnutí z rozprávky a dámy sa tak pochopiteľne cítili ako princezné. A tak aj vyzerali!

Ani sme sa nenazdali a šou Dom snov, ktorá naprieč celým Slovenskom mení životy zamilovaným párom, sa chýli ku koncu. Už dnes večer posledné dva finálové páry zabojujú o posledné vysnívané bývanie, ktoré sa nachádza v lukratívnej lokalite Medové Lúky nad mestom Nová Dubnica. Skôr než sa však Natália s Michalom a Veronika s Radom postavia k pyramíde s pohármi naplnenými sektom, si užijú svoje veľkolepé a honosné svadobné dni.

​Kým Natália a Michal mali svoj obrad pod holým nebom neďaleko Medových Lúk, Veronika a Rado si svoje áno povedali v svadobnej sále. Už ako manželia si oba páry vychutnávali svadobnú hostinu a zábavu na malebnom ranči v Nemšovej. Prostredie pripomínajúce Divoký západ, honosná výzdoba a nezanedbateľná kulisa v podobe dychberúcej prírody v okolí, tvorili priam rozprávkové kulisy pre ich svadobné dni. V neskorších večerných hodinách však bujarú zábavu vystriedalo poriadne napätie a stres pri finálovej disciplíne. Kto bude pri ťahaní pohárov úspešnejší? Komu sa podarí vyhrať a dostať tak vysnívané bývanie ako svadobný dar?

Sledujte veľké finále šou Dom snov už dnes po Nemocnici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Dom snov