Poslednými víťazmi Domu snov sú Veronika a Rado: Aha, po finále ledva hľadali slová!

Tretie a zároveň už posledné vysnívané bývanie v šou Dom snov získali Veronika a Rado, ktorí sa stali hrdými majiteľmi novostavby v lukratívnej lokalite Medové Lúky v Novej Dubnici. Hoci sa obaja z výhry nesmierne tešili, chvíľami boli tak v šoku, že ledva hľadali slová, ktorými by svoje šťastie opísali! A niet divu...

Veronika a Rado majú na tvárach vždy široký úsmev, no pravdou je, že v živote veľa šťastných chvíľ neprežili. Okrem veľkej lásky ich totiž spájajú aj traumatizujúca minulosť a neistá budúcnosť. „Veľmi som to s nimi prežíval, pretože majú veľmi pohnutý osud. Mamina v prípade Veroniky trochu zlyhala a vychovala ju babka, ktorá sa s ňou už nemôže tešiť, lebo babinka tu už nie je...Druhá vec je, že Rado tiež zažil také zlyhanie rodičov...ale Rado mi sám povedal, že je v podstate bezdomovec. On má napísané v občianskom, že mesto Nová Dubnica. On nemá bydlisko. Keby to bydlisko získal, keby sa im tento dom podarilo vyhrať, tak on by mal trvalé bydlisko,“ povedal moderátor Vilo Rozboril tesne po skončení prvého semifinále.

Vtedy ešte Veronika a Rado bývali v podnájme aj s ich malou dcérkou. Žili z jedného platu, z materskej a hypotéka i vlastné bývanie bolo pre nich absolútnou chimérou. Šou Dom snov tak pre nich bola jedinečnou príležitosťou, ako získať to, čo by si oni sami určite nemohli dovoliť. A osud to zariadil tak, že v televíznej šou svoju strechu nad hlavou naozaj vyhrali! Niet preto divu, že krátko po finále ledva hľadali slová, ktorými by opísali svoje šťastie. „Ja si to ešte vôbec neuvedomujem. Asi to ešte celé musí prejsť a uležať sa to v hlave tak, aby mi to vôbec doplo….že sme vlastne doma. Je to taký šok. Mám pocit, že keď im spadol ten pohár, ostala som tam stáť zamrazená a zrazu len som na sebe cítila húf ľúdí. Každý mi gratuloval a chvíľu som nechápala, prečo,“ povedala Veronika pre joj.sk.

Víťazom srdečne blahoželáme a prajame krásny a spokojný život v ich Dome snov!

Tagy: Dom snov