... a neuveď nás do porušenia!

Dodo sa pripravuje na príchod veštice, ktorá má odohnať všetko zlé.

Rodina gayov sa snaží uchrániť svoj majetok výmenou dverí. Keďže to však robia svojpomoce, majú jednu chybu – nedajú sa zatvoriť. Napokon sa všetkého ujme Laco a zásahom vyšších síl dvere zázračne zrazú fungujú. Následne umývanie dverí ale privedú Romana do zúrivosti. Laco sa totiž vyžíva v množstve použitého čistiaceho prostriedku a provokovaní Romana. „Si imbecil, chorý, postihnutý... ,“ nedáva si vytočený Roman servítku pred ústa. Ich konflikt však zrejme pramení zo vzťahov. „Hovorí, že chodim fa***ť a čo on chodí so mnou,“ obhajuje sa Roman.

Tonko a Katka sú na hodine tanca. Lektorka sa však Tonkovi páči viac. Tanec s Katkou je jedno veľké trápenie.: „Katka nebola až taká šikovná, lebo vždy pozerala na zem.“  Kým u Tonka s Katkou tanec situáciu skomplikoval, u gayov roztopil ľady. Roman sa ale nechá svojim striptízovým výkonom tak uniesť až mu zhorí kačica v rúre. Nič to však nemení na situácii, že sa treba venovať aj psychickej stránke. Preto všetci spoločne podstúpia masáže a urobia si pleťové masky. Najväčší rebel v rodine Laco je spokojný: „Cítil som sa veľmi dobre.“  Za svoje slová sa ešte aj ospravedlní.

Pani Marta stále len živorí, za všetko zrejme môže osud. Kým ju prenasledujú pokazené spotrebiče, jej syna Doda zase zranenia a choroby. Preto chce nájsť východisko u veštice. Predtým sa však treba pripraviť a pomodliť: „ ... a neuveď nás do porušenia.“ Veštica je nekompromisná, pani Martu varuje, že vo vlastnom dome ju niekto okráda o energiu. Môže ísť dokonca o človeka s toxicky zaneseným organizmom. Dodo sa snaží o „väčšom“ tabaku ale radšej mlčať.