Vytiahol sa kocúračí orgán

Ako zistiť, či je mačička mačičkou alebo kocúrikom?

Určiť pohlavie mačičky je rovnako jednoduché, ako u človeka. Tonkova rodina však vie každú situáciu okomentovať dopodrobna a tak, aby tomu každý rozumel. Keď si totiž nie ste istý, či vlastníte mačku alebo kocúra, na spodnej časti vášho domáceho miláčika skúste pohľadať „kocúračí orgán“. Ak tam bude, myši vám loví chlapec, ak nie, tak vlastníte roztomilé dievčatko.

Štvorica gejov rozoznávať pohlavie medzi sebou nemusí - aj keď Tonkovu fintu rozhodne neraz vyskúšali. Dnes sa chlapci rozhodli usporiadať karneval pri príležitosti Emíliových narodenín. Stredobodom pozornosti sa však po krátkom čase stane opäť Laci, ktorý pri „zháňaní stratených zubov“ chtiac a možno nechtiac zraní Romana, ktorému je z celej situácie do plaču. 

Do plaču nie je Tonkovi, ktorý sa s radosťou stretáva s ochotnou pracovníčkou personálnej agentúry. Tá ma nesmelému mladíkovi pomôcť v tom, ako sa prezentovať pred potenciálnym zamestnávateľom a dať mu pár rád, ako zvýšiť šance na nájdenie si práce. Pracovníčka na Tonkovi nachádza veľa dobrého, vystríha ho však pred prehnanou sebakritickosťou a motivuje ho k tomu, aby sa pred zamestnávateľom vedel pochváliť a predať.