Začína hľadanie pravej lásky: Predstavujeme vám farmárov, ktorí hľadajú ženu!

Takzvanou ružou medzi tŕňmi je aj mladá farmárka.

Často sa hovorí, že v živote je okrem zdravia najdôležitejšia pravá láska. Vedia to aj osamelí farmári, ktorí sa prihlásili do vynovenej romantickej šou Farmár hľadá ženu. Rozhodli sa, že sa osmelia a svoju polovičku si nájdu prostredníctvom televíznych obrazoviek. Pomáhať im bude moderátorka Aneta Sedlmair Parišková, ktorá nebude šou len uvádzať, ale aj dohliadať na to, ako prebieha proces hľadania ich lásky. Potenciálnym záujemkyniam sa predstavia už dnes večer, no už teraz vám ponúkame malú ochutnávku v podobe stručného predstavenia tých, ktorí už nechcú byť samy.

O priazeň dám sa uchádza Marián z Lučenca, ktorý má z predchádzajúceho manželstva tri deti. Na svojej farme chová predovšetkým kravy. Svoju vyvolenú chce nájsť aj Anton od Malaciek, ktorý si na svojej konskej farme urobil všetko vlastnoručne.  Lásku hľadá aj Peter z Poľany. Je špecifický najmä tým, že má na svojej farme rybník, v ktorom chová pstruhy. Do šou sa prihlásil aj 54-ročný Jozef. Chová husy, králiky, sliepky či bažanty a neďaleko domu má malú pekárničku, v ktorej pečie chlieb pre seba a svojich priateľov. Peter z Veľkej Fatry dúfa, že vďaka televíznej šou sa mu podarí nájsť konečne tú pravú. Miluje život v konskom sedle a rád si občas dopraje pivo z krčmy, ktorú vlastní. Ján od Myjavy sa po rokoch v Bratislave vrátil do svojho rodiska, kde má rozsiahly ovocný sad. Hľadá ženu, s ktorou by mohol stráviť jeseň svojho života. Po dobrej a milujúcej žene túži aj Štefan, ktorý vlastní vinice a vyrába si vlastné víno. Je na všetko sám, a preto chce partnerku, s ktorou sa bude môcť deliť o radosti, ale aj strasti. Tú pravú by rád našiel aj vdovec Vlado, ktorý farmárči na samote v kopcoch, kde nie je elektrina. Doma si svieti petrolejkou, no bol by rád, ak by pri tom nebol sám. Životnú partnerku chce nájsť aj veľkostatkár Marián z Nízkych Tatier, ktorý je už osem rokov sám. Starostlivosť o veľkú farmu muzatiaľ nedovolila nájsť tú pravú. Takzvanou ružou medzi tŕňmi je mladá farmárka Janka. Doposiaľ nemala žiadny vážny vzťah, pretože sa naplno venuje chovu býkov.

Chcete o našich farmároch vedieť viac? Tak sledujte šou farmár hľadá ženu – predstavenie farmárov už dnes o 21:45 na JOJke!