Peter je dobrodruh a miluje život v konskom sedle: Nájde ženu do voza aj do koča?

Jeho budúca partnerka by mala milovať kone rovnako ako on.

Dobrodruh Peter má 43 rokov a žije v čarokrásnom prostredí Veľkej Fatry. Zo všetkého najviac miluje život v konskom sedle, čo v minulosti spôsobilo, že sa jeho vzťahy rozpadli. „Vzťahy mi vždy stroskotali na tom, že som veľa času trávil so zvieratami, hlavne s koňmi. Keď som jazdil dostihy, ja som večne nebol doma a manželky chceli, aby som bol doma a zarábal peniaze. Ale ja milujem kone, takže stále som bol s nimi,“ spomína sympatický farmár. Okrem koní sa venuje prevádzkovaniu krčmy, má rád zábavu a v budúcnosti by chcel pestovať huby a voziť turistov v kočiari. K životu mu však chýba milujúca partnerka, s ktorou by mohol zdieľať svoj život.

Aká žena by ho urobila šťastným? Peter si k sebe predstavuje ohnivú ženu do 40 rokov, ktorá je, ako sa hovorí, do voza aj do koča. „Mala by so byť žena, ktorá nebude mať odpor ísť nakŕmiť hydinu alebo mi pustila kone, keď ja napríklad pôjdem niekam preč. Aby jej nevadilo, že o štvrtej otvárame krčmu. Aby tam stála za pípou a čapovala pivo,“ povedal Peter v šou Farmár hľadá ženu. Prekážkou v hľadaní pravej lásky nie sú ani deti potenciálnej partnerky.

Dámy, zaujal vás farmár Peter z Veľkej Fatry? Miluje kone, rady sa bavíte, ale viete aj „zamakať“? Tak neváhajte a napíšte mu na tomto linku!