Ženy to budú mať so samotárom Petrom ťažké: Na svojej farme žije ako v minulosti!

Taktiež tam žije svoj chlapčenský sen.

Súčasťou romantickej relácie Farmár hľadá ženu bude aj 31-ročný Peter zo Slatinských Lazov spod Poľany. Napriek tomu, že mladý muž žije pomerne samotársky život a veľa toho nenahovorí, je priateľský, úprimný a veľmi pracovitý. Nečudo, veď na svojom rozľahlom pozemku má roboty vyše hlavy. Okrem toho, že chová množstvo zvierat, pestuje tisícky vianočných stromčekov a doslova žije svoj chlapčenský sen. Na svojej farme totiž chová vo vlastnom rybníku pstruhy. „Bol som u jedného kamaráta a tam som to videl. Odmalička bolo mojím snom mať vlastný rybník. To som vždy chcel mať. Nie je to náročné na chov. Pstruh je náročný na kyslík, nie na chov. Stačí im dať jesť raz za dva dni. Keď aj mesiac nedostane jesť, nezdochne. Akurát bude pomaly rásť,“ prezradil farmár.

Dámy, ktoré sa budú uchádzať o Petrovu priazeň, to budú mať ťažké. Hoci má pomerne nízky vek, na svojej farme žije ako v minulosti. Pri práci používa tradičné a rokmi overené postupy a moderné výstrelky mu veľa nehovoria. Na jeho statku je príliš veľa roboty na jedného človeka, a preto očakáva, že mu budúca partnerka bude ochotná s robotou pomôcť. Jeho ideálna partnerka by mala mať podobné záujmy ako on a mala by byť schopná udržať s ním krok.

Podarí sa Petrovi nájsť ženu, po akej túži? To sa dozviete v romantickej relácii Farmár hľadá ženu, ktorá štartuje už 24. augusta o 22:00 na JOJke!