Tvár Hotela Paradise: Exotika ju takmer stála život!

Pozrite si rozhovor s moderátorkou Hotela Paradise Martinou Gavriely.

Martina Gavriely sa vracia na obrazovku! Naposledy ju mohli vidieť českí diváci na TV Prima, kde moderovala magazín Top Star. Médiá hovorili o jej vyhadzove, pravda však bola niekde inde. Martina odišla na vlastnú žiadosť po tom, čo nevedela zniesť tlak médií. "O vyhadzove písali iba bulvárni novinári, ja som len neuniesla ten tlak. Som mama dvoch detí, tak som ich musela šetriť," hovorí o odchode z Primy Gavriely.

Tá sa však teraz do rovnakej televízie vracia a k tomu sa pokúsi zaujať aj slovenských divákov v projekte Hotel Paradise. Ponuka moderovať túto šou vraj prišla nečakane: "Bola som prekvapená, zavolali mi večer v deň, keď ma vyhodili z práce, kde som robila asistentku." Pri otázke prečo si produkcia vybrala práve ju, pripúšťa možnosť, že by ju Prima rada videla opäť na jej obrazovke: "Možno je to aj preto, že boli so mnou spokojní a chceli ma späť."

Martina rada cestuje po svete, exotiku si užívala na Bali a taktiež v Dominikánskej republike, ktorá bude hostiť Hotel Paradise. Okrem pláží a slnka však treba v exotických krajinách rátať aj s prírodnými katastrofami a moderátorka takmer jednu zažila na vlastnej koži: "Keď sme boli v Phukete, o dva dni na to, čo sme odišli, sa privalilo tsunami. Unikla som o fúz."

Zjavne sa však podobnej katastrofy nebojí a nebojí sa ani o svoje deti. Aj keď bude na opačnej strane sveta štvrť roka, svoje ratolesti uvidí už po mesiaci: "Moja podmienka bola,  že deti prídu za mnou približne v polovici pobytu, takže sa nemám čoho obávať," uzatvára moderátorka Hotela Paradise, ktorá do Dominikánskej republiky odletí už čoskoro.