Hotel Paradise

Hotel Paradise už od marca!

Najluxusnejší raj zažijete už o necelý mesiac na obrazovkách Jojky! O čom bude?

Prípravy k projektu Hotel Paradise sú v plnom prúde, po natočení promo kampane už tretina štábu odcestovala do Dominikánskej republiky. V exotickej krajine sa už nachádza aj 7 ton techniky, ktorú viezla letecká spoločnosť Malev a hneď deň na to vyhlásila svoj koniec. Technika tak našťastie dorazila do cieľa v poriadku. Počas toto týždňa do Ameriky cestuje zvyšná časť štábu spolu s moderátorkou Martinou Gavriely a jedenástkou súťažiacich!

Tých sa pôvodne prihlásilo až 6000. Z nich sa vytvorila veľká skupina s vyše 700 adeptmi na dovolenku snov. Počas kastingov sa ich počet preriedil na 100 a tí sa museli podrobiť rozhovorom s psychológom a produkciou. Do raja tak pocestujú iba tí najvytrvalejší.

Natáčanie bude prebiehať počas troch mesiacov, pričom hotel bude vždy obývať 11 súťažiacich. O ich odchode či zotrvaní v šou tento raz nebudete rozhodovať vy. Nástrojom, ktorý obyvateľov hotela môže v raji udržať, je vedieť zaujať druhé pohlavie, vedieť intrigovať, otvoriť sa, prejaviť svoje emócie a vedieť robiť šou!

Hotel Paradise nie je štandardná reality šou ako boli VyVolení, sledovať budeme akúsi reality docu soap, v prostredí ktorej sa odohráva vzťahový seriál písaný samotnými účinkujúcimi. Zápletky tak budú skutočné, a tým, že účinkujúci sa nachádzajú v krásnom prostredí odtrhnutí od sveta, emócie budú niekoľkonásobne vystupňované.