Denis štartuje svoju kariéru! Aj s Plačkovou

Denis z Hotela Paradise vydal letný hit. Vypočujte si ho.

Denis Csino štartuje svoju kariéru. Spolu s Puertom a Šipom vydal singel Nepozvaný hosť, ktorý sa hlavne pre účastníka Hotela Paradise má stať odrazovým mostíkom v jeho hudobnej kariére. "Toto je moja chvíľa, môj čas, kedy som sa naštartoval a skladba Nepozvaný Hosť je moj odrazový mostík k robeniu toho, čo ma skutočne baví a napĺňa a to je hudba," hovorí Denis. Ten sa pritom rapu venuje už od svojich pätnástich a v roku 2007 sa dostal do skupiny Reálna Podoba: "Palky, Oliver, Mikelo a ja sme nahrali asi 5 spoločných vecí, mali sme aj pár koncertov. Účinkovali sme spolu s menami ako Miky Mora, Momo, Slipo z LUZY a podobne. No po asi roku aj pol sa naše cesty rozišli na dve skupiny."

Denis sa spolu s Mikelom vybrali vlastnou cestou a výsledkom sa stal aj song Nepozvaný hosť: "Mikelo spolupracuje s Puertom a tak sa spolupráca rodila veľmi jednoducho. Po návrate z Dominikánskej republiky sme sa skontaktovali a vymysleli takúto vec." Singel sa nahrával v štúdiu Zion 5 u Opaka, ktorý sa na skladbe taktiež podieľal: "Postaral sa o master a aranžmá celej skladby, za čo mu patrí veľká vďaka." 

Dva dni po nahratí skladby sa začalo s výrobou videoklipu, ktorého natáčania sa zúčastnili aj tváre z Hotela Paradise: "Prišla Zuza Plačková, Dominika, Lívia a z Olomouca prišiel aj Rocky." Klip mal premiéru v piatok 10. augusta na Pláži pod Ufom a odvtedy si Nepozvaný hosť získava svojich fanúšikov: "Klip aj skladba sú vonku asi 5 dní a zatiaľ je väčšina ohlasov pozitívna, za čo sme radi," dodáva Denis.