Hviezdna Hranica aj s Jozefom Vajdom: Pozrite, v takejto úlohe ste ho ešte nevideli!

Chiropraktik so „zlatými rukami“, no v tajnom živote pašerák, ktorého drží nakrátko prísna manželka. Aj Jozefa Vajdu uvidíte v seriáli Hranica, kde sa spolu so svojou seriálovou rodinou postarajú o množstvo vtipných situácií. Našiel sa herec v tejto postave? Toto ste o ňom možno netušili!

Jerguš Otčenáš, postava, ktorú stvárňuje v seriáli Hranica Jozef Vajda, má skutočne impozantné schopnosti. Jediným pohybom totiž napráva ľuďom kosti. Rád sa informuje o dianí vo svete a na množstvo tém má svoj názor, ktorému nie všetci rozumejú. Jeho manželka ho drží na zdravej strave, z čoho je frustrovaný a nezdravé pochúťky vyhľadáva potajomky. Seriálového Jerguša spoznáte lepšie už 10. januára na JOJke. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Hranica - Gabriela Dzuríková, Martin Šalacha a Jozef Vajda Zdroj: TV JOJ

Ako ale vníma svoju postavu sám Jozef Vajda? „Ono sa to postupne vyvíja. Moja postava sa volá Jerguš Otčenáš. Robím jedného z pašerákov, ktorí pašujú cez hranice nelegálny tovar. Je to človek, ktorý má vlastnú rodinu, manželku a syna. Manželka je taká dosť tvrdá žena. Nedá sa povedať, žeby bol až tak veľmi pod papučou, ale je pod papučou trošku. V spoločnosti chlapov je veľký frajer, ale doma šúcha nohami,“ opísal Jerguša herec. Spolu S Gabikou Dzuríkovou, ktorá si v seriáli zahrá jeho manželku, vytvárajú v Hranici skvelú atmosféru a do seriálu prinášajú nezameniteľný humor a temperament.

Práve vtipné situácie a scenár seriálu oceňuje aj Jožo Vajda. „Je to veľmi hrateľné, je to veľmi vtipné a robím to veľmi rád. Má to svoje úžasné polohy. Baví ma to,“ prezradil nám v rozhovore.

Na otázku, či má Jozef so svojou postavou niečo spoločné, nám herec prezradil, že sa na tento aspekt ani nezameriava. Spoločné vlastnosti so svojimi postavami pri nových úlohách nehľadá. „Ja vôbec nehľadám styčné body so sebou. Herec má zahrať to, na čo odhodlá. Mal by tam nájsť psychológiu toho daného človeka, samozrejme, prispôsobiť to sebe, ale žeby som našiel nejaké styčné body s touto postavou, že ja a ona, tak to nie,“ dodal.

Pozrite si upútavku k seriálu Hranica: 

Seriál Hranica môžete sledovať už v pondelok, 10. januára o 20:35 na JOJke!