Vrúcne objatia, zábava a potoky vína: Zorku čaká s Vasiľom doslova nezabudnuteľný večer!

Nezabudnuteľný večer čaká Zorku aj Vasiľa. Pre každého z nich bude ale nezabudnuteľný inak. Kým Zorka má veľký plán ako sa nápadníka natrvalo zbaviť, Vasiľ stále dúfa v lásku. Že to ale v bare až takto roztočia, nečakal asi nikto!

Zorka s Petrou ukujú perfektný plán, ktorý sa bude spočiatku zdať ako neprekonateľný. Zorka sa totiž vyberie na rande s Vasiľom, po ktorom ho bude chcieť zdiskreditovať. Použije na to všetky svoje kontakty. Vyfintená pôjde do baru, kde je už pripravený program aj dokonalá večera.

Hranica - Hana Gregorová a Vasiľ Rusiňák Zdroj: TV JOJ

Vasiľ totiž nič netuší a bude chcieť stráviť so Zorkou naozaj nezabudnuteľný večer. To sa mu aj podarí. Šéfka pašerákov sa nebude stačiť čudovať, čo všetko ju vlastne čaká. Od potokov vína až po bujarú zábavu. Ako to už ale býva, celý jej plán bude naštrbený. Postarajú sa o to totiž Jerguš s Emilom, ktorí ani len netušia, čo skutočne stojí za tým, že Zorka do baru príde. Tancovať však budú doslova všetci. Kto by nepoznal pozadie situácie, mohol by si pokojne myslieť, že si títo dvaja naozaj užívajú. Ako to celé dopadne?

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu seriálu Hranica? Pozrite si ju tu: