Michaela Čobejová na premiére filmu: Svojim perfektným vzhľadom zatienila všetky ženy!

V pondelok sa uskutočnila veľkolepá premiéra filmu Prezidentka. Skvelé podujatie si nenechali ujsť známe slovenské či české osobnosti. Nechýbala ani herečka Michaela Čobejová, ktorá vyzerala fantasticky.

Slávnostná premiéra sa uskutočnila v jednom z bratislavských obchodných centier a známe osobnosti sa na ňu patrične nahodili. Premiéru poctila svojou prítomnosťou aj hlavná hrdinka filmu, Aňa Geislerová. V kine sa ale ukázal napríklad aj moderátor Ranných novín, Bruno Ciberej či dcéra prezidentky Slovenskej republiky, Emma Čaputová.

Medzi hosťami nechýbala ani herečka Michaela Čobejová, ktorú môžete aktuálne sledovať v seriáli Hranica, v úlohe dcéry šéfky pašeráckeho biznisu, Mirky. Herečka prišla na premiéru v krásnych, v páse zúžených tmavomodrých prúžkovaných šatách.Tie lichotili nie len jej postave, ale aj pokožke. Herečka vyzerala výborne a nadčasový kúsok doplnila o trendy sandáliky na platforme, ktoré jej sadli k šatám perfektne. Nuž, je jasné, že Michaela Čobejová sa v móde rozhodne vyzná. Čo poviete?

Hranica- Michaela Čobejová Zdroj: Profimedia

​Sledujte seriál Hranica v pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!