Šimonova nočná mora je späť: Aha, kto sa mu po dlhom čase opäť vráti do života!

Posadnutosť Jula Bobana tým, že v Krivom žije pašerácka banda, sa preniesla už aj na Šimona Kováča. Ten v poslednej dobe vystrája pomaly viac než jeho predchodca. Presvedčenie, že Petra a Nina opäť idú v nejakej nelegálnej činnosti, ho dovedie až do Tatier. Nuž, a práve tam stretne svoju najväčšiu nočnú moru!

Policajt Šimon Kováč sa už v Krivom udomácnil až tak, že od Jula Bobana chytil presvedčenie o tom, že celá dedina je namočená v pašeráckom biznise. Hoci spočiatku tieto tézy absolútne vylučoval, teraz je mu to po týždňoch strávených so Zorkou na fare jasné ako facka. A kým dlhé mesiace netúžil po ničom inšom, než zo slovensko-ukrajinského pohraničia vypadnúť naspäť do Bratislavy, teraz sa už nazad nehrnie. Okrem toho, že chce všetkých pochytať, Petra sa mu páči až priveľmi na to, aby sa jej vzdal.

Keďže mladá Berková je pašerácka princezná, ako ju Kováč volá, spájajú sa v nej jeho osobné i pracovné záujmy. Niet preto divu, že keď sa spolu s Ninou vybrali s obrovskou dodávkou do Tatier, rozhodol sa sledovať ich. Bol totiž presvedčený o tom, že v miestnej reštaurácii prebehne odovzdávanie pašovaného tovaru. Na jeho prekvapenie, v škatuliach, ktoré Petra do podniku donesie, budú naozaj koláče tak, ako mu to aj hovorila. To však ani zďaleka nebude jediné prekvapenie, ktoré na neho čaká.

Hranica - Simon a Kika Zdroj: TV JOJ

​Čo čert nechcel, v danej reštaurácii sa totiž zamestnala Kristína – dcéra policajného prezidenta, s ktorou mal kedysi pletky. Práve kvôli tejto horúcej aférke bol z Bratislavy za trest prevelený do Krivého a tak atraktívna tmavovláska pre neho predstavuje chodiacu nočnú moru. Kým Kika sa nesmierne poteší, keď ho uvidí, Kováč sa bude chcieť doslova schovať do myšacej diery. Obzvlášť preto, že nechcel, aby ho tam zbadala Petra. Servírka sa však na neho vášnivo vrhne a nebude ho chcieť pustiť. Ako to celé dopadne?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica