Taktika s pokazeným autom mu vyšla: Šimon a Petra spolu prežijú prvé horúce chvíľky!

Medzi Petrou Berkovou a Šimonom Kováčom to iskrí od prvého momentu, keď sa spoznali. Dlhý čas sa však k sebe nedostali bližšie, pretože on je policajt a ona pašerácka princezná. Zdá sa ale, že obaja odhodili všetky zábrany a spolu s nimi aj šaty!

Keď sa Petra Berková vracala do Krivého ako čerstvá absolventka vysokej školy, mala úplne jasno v tom, čo od života očakáva. Ako však plynuli dni, začala sa vo svojich pocitoch strácať. Tlaku rodiny podľahla natoľko, že bola ochotná vydať sa za Kriša, ktorého má síce veľmi rada, no nemiluje ho. Svadba sa napokon nezrealizovala a tak si vydýchla. V kútiku duše a srdca totiž cíti, že ju to od začiatku akosi ťahá k Šimonovi Kováčovi. Nuž, a ani jemu nie je mladá Berková vôbec ľahostajná.

Po zákuskovom incidente v tatranskej reštaurácii si zaumienil, že to na ňu vybalí naplno. Vymyslel si taktiku s pokazeným autom a začal ju zvádzať. Petra sa však jeho šarmu rozhodne nebránila a tak skončili vo vášnivom objatí plnom bozkov. Pri tých ale neostalo a tak táto dvojica, ktorá sa dlhé mesiace vzájomne naťahuje, spolu prežije prvé intímne chvíľky. Ako to ale dopadne? Je Šimon do Petry naozaj zamilovaný alebo si len chcel splniť to, čo si zaumienil? Podľahla Petra jeho zvodom alebo to mala veľmi dobre naplánované?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica