Nepríjemný a bolestivý šok pre Jula: Na polícii sa prihlási Havkov skutočný majiteľ!

Belgický ovčiak, ktorého všetci volajú Havko, si okamžite získal srdcia všetkých obyvateľov Krivého. Najviac si ho však zamiloval Julo, ktorý v ňom našiel doslova spriaznenú dušu. O to bolestivejšie bude, keď sa na polícii prihlási Havkov skutočný majiteľ!

Julo Boban sa po boľavom rozchode s Gabi cítil naozaj mizerne. Svetielkom na konci tunela sa pre neho stal Havko. Belgický ovčiak, ktorého náhodne našiel priviazaného pred policajnou stanicou. Keďže si myslel, že ide o policajného psa, ktorého im prisľúbila Baranová, okamžite sa ho ujal. Nuž, a majestátny chlpáč si hneď získal jeho srdce. Stali sa z nich najlepší kamaráti a Julo si vďaka nemu ako-tak dal dokopy srdce, ktoré mu Gabi zlomila na márne kúsky.

Keď sa Havko pred pár dňami stratil, bol pochopiteľne celý bez seba. Bol úplne zúfalý, pretože si svoj život bez neho už nevedel predstaviť. Našťastie, Havko sa našiel a Julov spokojný život pokračoval ďalej. Lenže, to ešte netušil, že príde ďalší, oveľa bolestivejší šok. Na policajnú stanicu totiž príde žena, ktorá povie, že psík patrí jej a volá sa Vinco. Ak by to bola pravda, znamenalo by to, že Julo sa bude musieť s milovaným Havkom rozlúčiť. Ako to celé dopadne?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica