Slovák, ktorý pricestoval z Austrálie iba kvôli Inkognitu: Akým povolaním sa živí?

Voštinár si zaspomínal na nakrúcanie populárnej relácie.

Inkognito sa vracia na obrazovky televízie JOJ už v pondelok 18. mája o 20:30 spolu s obľúbeným moderátorom Vladom Voštinárom. Premiérová epizóda sa vyrába práve tento víkend a my sme už teraz zvedavý, ako si sadnú noví „hádači“ povolaní – Zuzka Šebová, Michal Hudák a Jozef Vajda, dopĺňajúci zostavu, z ktorej zostala herečka Zdenka Studenková.

My sme si však ešte predtým spolu s Vladom zaspomínali, aké to bolo pred rokmi, keď sa Inkognito vyrábalo a vysielalo naposledy. Aký moment moderátorovi utkvel v pamäti najviac? „Spomínam si na všetky, povedzte mi dátum a čas a ja vám poviem, čo sa stalo. My sme nakrúcali každé tri týždne, mali sme dosť času na to, aby sme sa na to zasa tešili. Stretli sme sa tam všetci, porozprávali sme si zážitky, čo medzitým každý zažil a potom sa išlo na pódium,“ hovorí Voštinár a vzápätí upozorňuje: Pozor, na pódium sme šli bez prípravy! Inkognito je úžasné v tom, že sa prichádza bez prípravy. Nikto nevie, čo sa na pódiu udeje a o to je to krajšie. Vždy sa spomínalo na to, čo sa udialo pred troma týždňami. Jednotlivo nechcem vypichovať, lebo sa urobilo 200 častí a to by sme urazili tých 199 častí.

Inkognito bude určite plné zaujímavých povolaní, aké bolo to, na ktoré si Vlado pamätá najviac spomedzi stoviek? „Mali sme tam lovca žralokov. Vedel som, že také povolanie existuje, ale nečakal som, že ho bude robiť Slovák. Žije v Austrálii a na Slovensko prišiel kvôli Inkognitu z Austrálie!“ dodáva.

Nezabudnite, že Inkognito sa vracia na obrazovky televízie JOJ už v pondelok 18. mája o 20:30!