Zo sladkej vášne je dnes zaujímavý biznis: Studenková by sa uživila aj bez herectva!

Uhádli by ste Zdenkino ďalšie zaujímavé povolanie?

Najväčšou stálicou Inkognita je už od jeho vzniku obľúbená herečka Zdena Studenková, bez ktorej si reláciu už ani nevieme predstaviť. Nie každý však vie, že Zdenka stíha popri náročnej práci v divadle a v televízii šéfovať aj vlastnej cukrárskej výrobni, ktorej je spolumajiteľkou. Nie je žiadna náhoda, že skončila práve v tejto najsladšej oblasti podnikania. „Pokojne by som sa tým vedela uživiť, som veľmi dobrá kuchárka aj cukrárka. Nie som však vyučená, nemám zručnosť a remeslo, takže by som napríklad nevedela tak krásne ozdobiť tortu a podobne,“ hovorí herečka.

Zdenka si však poradí bez problémov vo výbere zákuskov a v tom, ako majú vyzerať. „Jednoducho stokrát radšej si upečiem akýkoľvek domáci koláčik, než keby som si mala kúpiť čokoľvek na benzínovej pumpe. Jem všetko a viem upiecť všetko aj kysnuté buchty,“ prezrádza Studenková, ktorá však vypeká len doma. V cukrárskej výrobni totiž majú na slovo vzatých odborníkov. Pred Vianocami napríklad piekli vianočné koláčiky podľa receptúry Zdenkinej mamy.

Aj tieto Vianoce si tak Zdenka doma piekla sama, hoci oveľa menej druhov zákuskov ako v minulosti. „Časom zisťujeme, že netreba toľko druhov, lebo potom sa tým ohadzujeme. Tieto Vianoce budú len vanilkové rožteky a perníčky, upečiem jednu tortu a hotovo. Asi sa to bude redukovať,“ hovorí profesionálna hádačka. Zdenka Studenková sa najnovšie teší z nedávnej premiéry divadelnej hry Invázie barbarov a vy sa zas na ňu môžete tešiť v obľúbenom Inkognite aj v roku 2016.

Nezabudnite sledovať aj špeciálne silvestrovské vydanie Inkognita 31. decembra o 22:15 na JOJke!