Do akcie nastupujú východniarski mušketieri: Peter Nagy zaskočil aj starých harcovníkov!

Najdôležitejšie na Silvestri je podľa neho dožiť sa ďalšieho roku.

Aj tento rok vás čaká na JOJke bohatý silvestrovský program v znamení zábavy a netradičných a nečakaných momentov, ktoré vás zaručene pobavia. Posledné minúty tohto roka budú patriť špeciálnemu silvestrovskému Inkognitu, v ktorom zahviezdi rýdzo východniarska temperamentná štvorka: Peter Nagy, Marián Čekovský, Marcel Forgáč a Mišo Hudák. „Je to taká partia východniarskych ,Men in Black‘ – štyria mušketieri z Východu. Dúfam, že to bude zábavné, pretože ja a Marián Čekovský nemáme s touto súťažou absolútne nič spoločné a sme dostatočne mimo,“ vysvetľuje Peter Nagy.

Samotný spevák sa už niekoľkokrát Inkognita zúčastnil, avšak tentoraz nebude sedieť po boku Vlada Voštinára ako tajný hosť, ale spolu s ostatnými „mušketiermi bude odhaľovať tajomstvá našich skutočných hádačov. „Je to oveľa ťažšie byť na opačnej strane, pretože človek musí premýšľať. Takto, keď je iba hosť, tak sa len usmieva a baví sa na tom, ako ho nevedia uhádnuť,“ myslí si Peter. Svojej úlohy sa zhostil skutočne bravúrne, keďže na jednu z hviezd si tipol šialenú otázku, ktorá mu stopercentne vyšla.

Okrem toho, že Peter Nagy bude na Silvestra baviť vďaka Inkognitu celé Slovensko, v súkromí zostane verný svojim tradičným koncoročným zvykom. „Aj tohto Silvestra budem tráviť pracovne. Budem sa čudovať, že som sa dožil ďalšieho roka,“ uzatvára svoje rozprávanie spevák a zabávač Peter Nagy.

Nenechajte si ujsť poriadnu porciu zábavy v špeciálnom silvestrovskom vydaní Inkognita 31. decembra o 22:15 na JOJke!