Kraus spomína na počiatky televízneho humoru: Vkus diváka sa odvtedy radikálne zmenil!

Do Inkognita prichádzajú noví hádači.

Dnešné Inkognito bude opäť výnimočné. Klasická hádačská zostava sa nám tak trochu rozbila a z pôvodných hádačov zostane len Zdenka Studenková a Mišo Hudák. Chýbajúcich členov pre pracovné povinnosti nahradí Andy KrausMarcelom Forgáčom, ktorí majú k humoru a Inkognitu veľmi blízko. Aj Andy si už v minulosti už vyskúšal úlohu tajného hosťa, dnes to však bude úplne iné. „Je to pre mňa náročné. Dostať sa medzi ľudí, ktorí už presne vedia, čo a kedy, a sú uvoľnení, je náročné,“ hovorí úspešný scenárista a režisér, ktorý dnes nahradí Zuzku Šebovú.

Andy je na scéne už približne pätnásť rokov. Jeho začiatky súvisia najmä s humoristickými reláciami v rádiu a televízii, pôsobil nielen ako jeden z tvorcov, ale patril aj medzi vystupujúcich. Z obrazu sa však postupne stiahol do zákulisia a dnes je z neho scenárista a režisér. Za pätnásť rokov svojho pôsobenia pozoroval, ako sa vyvíjal vkus divákov. „Mám pocit, že v poslednej dobe sa dostávam do štádia, kedy sa trocha rozchádzam s diváctvom. To, čo sa páči väčšinovému divákovi, sa nepáči mne a naopak,“ prezrádza Kraus.

Andy najradšej sleduje seriály, ktoré sa nevysielajú v hlavnom vysielacom čase. Čoskoro však uzrie svetlo jeho nový sitkom Dovidenia stará mama, ktorého štart je na spadnutie. „Je to čistý sitkom. Robíme ho v štúdiu. Máme tam výborných hercov ako Majo Miezga, Zuzka Mauréry, Kristína Greppelová, Božidara Turzonovová a Maťo Landl,“ dodáva Kraus.

Sledujte premiérové Inkognito v pozmenenej hádačskej zostave dnes o 21:15 na JOJke!