Veľké zmierenie v priamom prenose: Andrásy sa po rokoch ospravedlnil Studenkovej!

Čo mal u nej na rováši?

Na stoličku tajného hosťa sa dnes v Inkognite posadí jeden z patrónov humoru na Slovensku, režisér a strojca relácie Nikto nie je dokonalý – Oliver Andrásy. Testovanie vedomostí slovenského národa prostredníctvom obrazoviek sa stalo v priebehu mnohých rokov priam kultovou záležitosťou. Vyše dvadsaťročný televízny dinosaurus zažil v priebehu rokov mnohé nepríjemnosti. Jednou z nich bol aj spor medzi obľúbenou herečkou a hádačkou Zdenkou Studenkovou a rovnako úspešným moderátorom Sajfom pred mnohými rokmi. Za všetko mohla jedna nemiestna ironická historka, v ktorej sa spomínala aj Zdenka v nie práve lichotivej podobe, čím ju humorista poriadne zhodil.

Inkognito - Andrasy Studenkova Inkognito - Andrasy Studenkova Zdroj: joj.sk

Pred dvoma rokmi Sajfa konečne zakopal vojnovú sekeru a herečke sa u nás v Inkognite verejne ospravedlnil pred celým národom. Teraz však vyplávala na povrch skutočnosť, že zdanlivo vyriešená kauza ešte stále nebola celkom zažehnaná. Zdenka mala totiž ťažké srdce aj na režiséra relácie Andrásyho. Nepríjemná situácia ju mrzela o to viac, že obaja zúčastnení boli dovtedy celkom dobrí priatelia.

Andrásy sa však napokon tiež nechal inšpirovať Sajfom, akurát stále čakal na správnu príležitosť. Tá nadíde práve v dnešnej epizóde Inkognita. Humorista sa rozhodol pre originálny spôsob a Zdenke priniesol posla mieru – kyticu ruží. To sú staré hriechy mladosti, keď bol raz Sajfa v relácii Nikto nie je dokonalý. Spomenul takú historku, v ktorej sa Zdenka vyskytla. Zdenka však nebola nahnevaná len na Sajfu, ale aj na mňa, ako režiséra, ktorý túto scénku nevystrihol,“ hovorí Andrásy, ktorý si myslí, že herečka bola naňho nahnevaná ešte viac, než na Sajfu. „On bol pre ňu cudzí človek, no my sme sa kamarátili. Bola u nás aj na grilovačke, ja u nich na večeri... Odo mňa to brala tak, že ju zradil kamarát,“ prezrádza Andrásy. Aj preto ho celý incident mrzel natoľko, že sa jednoducho musel pochlapiť a hriech mladosti zažehnať. „Dúfam, že sme sa zmierili a že ešte budeme mať niekoľko stretnutí, keď to úplne zažehlíme,“ dodáva režisér Nikto nie je dokonalý. Nenechajte si ujsť celé zmierenie už dnes večer v Inkognite.

Sledujte premiérové Inkognito dnes o 20:35 na JOJke!