Roman vyrába kefky, ktoré menia svet k lepšiemu: VYHRAJTE jednu z nich aj vy!

Je to úplne jednoduché.

Prvým hosťom pondelkového Inkognita bol mladý a šikovný podnikateľ Roman Kovács, ktorý už nejaký ten rok vyrába revolučné zubné kefky EcoHeart. Za pomoci slovenského dizajnéra Eugena Pavloviča a lokálnych dentálnych hygieničiek navrhli kefku, ktorá je ekologická a navyše 10% z predaja putuje na neziskové projekty - napríklad aj deťom do Rwandy. Jeho vynález tak má oveľa bližšie k prírode, predmet sa dá recyklovať či kompostovať. Výnimkou sú jedine štetiny vyrobené z nylonu podobne ako pri štandardných kefkách. Dôkazom kvality a dobrého produktu je aj samotný Mišo Hudák, ktorý kúpou týchto kefiek pravidelne podporuje Romanov cieľavedomý projekt.

EcoHeart - ekologické kefky EcoHeart - ekologické kefky Zdroj: Ecoheart.sk

​Proces výroby kefiek EcoHeart je však hotová veda. Všetky musia podliehať zdravotnému štandardu. Kontrolovaný je nielen výrobca vlákien, kde sa vyrábajú štetinky, ale aj celá výroba, kde sa vyrábajú telesá. Nevyhnutná je takisto komunikácia s dentálnymi hygieničkami a inými odborníkmi. Zákazníci zas oceňujú aj aktuálny a atraktívny dizajn, ktorý ide ruka v ruke s najnovšími módnymi trendmi. Niektoré z kefiek sú dokonca vyrábané aj zo slovenského kalamitného dreva. Zaujímavosťou týchto skvelých dentálnych pomocníkov je aj to, že sú zabalení v originálnej sklenej skúmavke, ktorej výhodou je podľa Romana recyklovateľnosť a skladnosť pri cestovaní. Jednu takúto kefku však môžete mať aj vy doma, stačí ak sa zapojíte do našej súťaže.

Vyhrajte pre seba a svojho blízkeho 1+1 kefku EcoHeart. Vyžrebujeme až 5 z vás.

Stačí, ak do komentára na Facebooku označíte svojho priateľa, ktorému by ste chceli kefku podarovať. Ak sa chceš zapojiť, klikni na tento ODKAZ!

Celú epizódu nájdete v našom bezplatnom archíve!