Barly a šľapky? Sisu Sklovskú vysmialo Slovensko. Pamiatky spoznáva čudesným spôsobom!

Zvolila trochu netradičný štýl.

​Sisa Sklovská je známa svojím vyberaným vkusom. Miluje lesklé doplnky a podobne ako veľa žien, aj ona je doslova závislá od krásnych topánok. Speváčka sa väčšinou pohybuje na vysokých podpätkoch a to sa jej stalo aj osudným. Diagnostikovali jej haluxy a musela podstúpiť plastiku nôh, a to rovno obidvoch chodidiel naraz. Špičkoví ortopédi si ju vzali pod nôž v nemocnici v Banskej Bystrici. Sklovská musí mať chodidlá v sadre niekoľko týždňov. Kvôli jej hlasivkám nebola operácia vykonávaná v úplnej anestéze

​Ani tento fakt ju však neodradil od toho, aby sa vybrala so svojím manželom Jurajom Lelkesom na dovolenku do Grécka. Obaja sa už stihli pochváliť zaujímavými fotkami, kde napríklad pózujú pred aténskou antickou pamiatkou Akropolou. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, keby temperamentná speváčka neprešla celý Akropolis o barlách.

Akoby toho nebolo málo, bez povšimnutia neostala ani ďalšia zaujímavá vec na fotografiách. Sisa síce tentoraz nezvolila svoje obľúbené topánky na opätkoch, na ktoré je dennodenne zvyknutá, ale o niečo pohodlnejšiu obuv. Tou sú chlpaté šľapky, ktoré sa stali u niektorých žien akýmsi módnym hitom posledných rokov. Otázkou však je, či sú vôbec šľapky skutočne pohodlné aj na prechádzku po antických pamiatkach. Niet teda divu, že Sisu si podalo aj internetové Slovensko, ktoré kritikou a posmeškami rozhodne nešetrilo. Manželia Lelkesovci sa následne pobrali na luxusný ostrov Mykonos, kde ich už v pondelok navštívi Jožo Vajda s manželkou Júliou. Čo poviete, zvolila Sisa vhodnú obuv na spoznávanie starobylých pamiatok? FOTO nájdete v galérii.