Šokov riskantný recept na totálny reset: Kde sa iní boja o život, tam on oddychuje!

Ako to, že nemá strach?

Inkognito sa vracia s premiérovými časťami. Hneď v prvej z nich sa nám predstaví v role tajnej hostky herečka Michaela Čobejová. Spolu s novou sezónou a novými časťami sa budeme aj naďalej stretávať aj s osvedčenými hádačmi. Chýbať napríklad nebude ani čoraz populárnejší komik Juraj „Šoko“ Tabaček. Ako nám však prezradil, na popularitu ľudí v uliciach si doteraz stále zvyká. „Je to vec, na ktorú si človek azda nikdy nezvykne, no na druhej strane to do istej miery zasahuje aj do súkromia. Myslím však, že je dôležité, aby ľudia cítili, že nie som nevychovaný a neviem sa s nimi odfotiť či prehodiť slovo,“ hovorí obľúbený hádač. Na druhej strane však dodáva, že v prípade, že takýchto ľudí sa nazbiera veľa, nemali by sa naňho hnevať, ak ich slušne odmietne.

 

Šoko pritom len vo štvrtok oslávil svoje 39. narodeniny. Ako však priznáva, na tento vek sa rozhodne necíti. Niet divu, veď sily a energie má toľko, ako ani mnohí dvadsiatnici. Dôkazom sú aj jeho športové aktivity. Nedávno sa pri jednej z nich napríklad náhodne stretol s naším tatranským reportérom Jožom Kubánim.Vedel, kto som, dokonca som v jeho tvári vedel prečítať niečo také ako jeho potešenie. Reagoval veľmi pozitívne,“ prezradil Šoko. Nešlo však o obyčajný výlet. Obe televízne tváre sa stretli na Lomnickom sedle, kde sa spolu s kamarátom nastupovali na ferratu a odtiaľ šli na Lomnický štit. Na rozdiel od väčšiny ľudí sa tak vyhli lanovke, ale išli po svojich.  „Toto sú úplne iné zážitky, ako z lanovky. Tento rok sa mi už podarilo vyliezť na Gerlach, kde som však nebol prvý raz. Sú to veci, ktoré naozaj potrebujem preto, aby som si vyšistil hlavu a odtrhol sa od toho, čo sa deje v dolinách. Človek tam má možnosť byť sám so sebou,“ hovorí obľúbený hádač.

https://www.instagram.com/p/Bmt1XsiBwMB/?taken-by=durosoko

Šoko však priznal, že hoci nie je úplný horolezecký amatér, aj on sa občas cíti neisto. Strach tu však podľa neho musí ísť bokom. Človek totiž úspešne dorazí do cieľa, respektíve na vrchol svojich možností jedine bez paniky či stresu. Navyše ani pri spomínanom výstupe na Lomnický štit nebol sám, ale asistoval mu jeho kamarát. Tomu Juraj maximálne dôveruje, keďže vie, aké sú jeho fyzické možnosti. Manželku teda zatiaľ na takéto podobné aktivity nenahovoril. „Netvrdím, že má strach z výšok, no už keď som jej len posielal fotky zo steny, mala obavy,“ dodáva Šoko.

Sledujte Inkognito vždy v pondelok a štvrtok o 20:35 na JOJke!