Tomu sa povie láska: Anety Pariškovej najkrajšie vyznanie budúcemu manželovi!

Zaľúbenci už chystajú svadbu.

Moderátorská stálica Aneta Parišková žiari šťastím. Môže za to aj jej aktuálna životná situácia. Spolu s priateľom Miroslavom Polakovičom, ktorý pracovne pôsobí v oblasti informačných technológií v Kalifornii, momentálne plánujú spoločnú budúcnosť. Pariškovej partner má už dve dcéry, no Aneta sa aj pred médiami vyjadrila, že všetky sú ich spoločné. Doma sa teda môžu obaja tešiť z piatich ratolestí.

Zdroj: Profimedia

​S priateľom si spoločne kúpili svoje hniezdočko v Bratislave a dokonca aj Aneta bola na návšteve v Amerike. Po dvoch predchádzajúcich manželstvách je Parišková opäť zasnúbená a netají sa tým, že sa jej na prste ligoce diamantový prsteň. Sympatická moderátorka prezradila, že chystajú svadbu. Parišková chcela mať vždy veľkú rodinu, preto sa ďalšiemu dieťaťu nebráni.

VIDEO - Aneta Parišková ešte na jar prvýkrát ukázala svoj zásnubný diamantový prsteň:

​Aneta bude už dnes večer súčasťou Inkognita ako tajný hosť. Vlado ju teda okamžite vyspovedal a nevynechal ani jej súkromie. Nie je totiž jediný, čo si všimol, že moderátorská stálica žiari šťastím na každom kroku, a to aj vďaka jej partnerovi Mirovi. Spýtal sa jej teda na aktuálnu situáciu v plánovaní svadby. "Črtá sa čosi," odvetila mu šťastná Aneta. Vzápätí mu aj priamo pred kamerami vyznala lásku: "Predpokladám, že sleduje. Takže áno, Mirko, si najúžasnejší muž na svete. A ako som už povedala pred pár mesiacmi - áno, vezmem si ťa." Po tomto nádhernom vyznaní Aneta priznala, že svojho nastávajúceho chcela zobrať aj na nakrúcanie Inkognita, avšak to by ho Čeky ľahko identifikoval, keďže sa obaja poznajú. Obom zaľúbencom prajeme veľa lásky. Viac uvidíte už dnes večer v Inkognite. 

Sledujte Inkognito s Anetou Pariškovou dnes o 20:35 na JOJke!