Koniec všetkým dohadom: Takáto je pravda o "tajných" dohodách v šatni Inkognita!

Mnohí fanúšikovia ešte stále neveria tomu, že hádači skutočne vopred nepoznajú povolania hostí či meno tajného hosťa. Preto sa tieto fámy rozhodli vyvrátiť aj samotní hádači.

Inkognito je aj po mnohých rokoch na obraze jedným z najväčších trhákov na slovenskom televíznom trhu. Neustále si ho každý pondelok či štvrtok zapnú na svojich obrazovkách tisíce ľudí, no vtipné momenty od našich hádačov sú veľkým hitom aj na našom webe či Facebooku. Ani po mnohých rokoch však mnohí diváci stále neveria tomu, že všetko, čo vidíte na obraze, nie je hrané a je maximálne autentické. Za najväčšiu záhadu niektorí diváci považujú to, ako je možné, že hádači niekedy uhádnu povolania priam bleskovo rýchlo. Vznikajú tak hotové konšpirácie, ktoré sú na míle vzdialené od reality. Za všetkým vidia veci, ktoré sú vopred dohodnuté, keďže podľa niektorých divákov hádači už dávno vedia povolania všetkých hostí, vrátane tajných.

​Pravdou však je, že aj samotní hádači neprišli do Inkognita prioritne súťažiť o najrýchlejšie uhádnutie povolaní, ale aj oni sa chcú, presne ako všetci diváci, jednoducho zabaviť. V šou sa navyše nevyhrávajú milióny, bonusom sú skôr vtipné a spontánne situácie, ktoré vznikajú popri hádaní. Mimochodom, mnohí diváci, ktorí u nás na nakrúcaní boli, sa smiali, že počas nakrúcania hádači nemôžu ísť ani na záchod, pokiaľ neskryjeme tajného hosťa z chodby. Navyše tajný hosť prichádza až po usadení všetkých hádačov na miesta a až do poslednej chvíle sa nachádza v zákulisí. Hádači vám to aj sami potvrdia. To, ako vyzerá ich príprava v šatni pred nakrúcaním, uvidíte vo videu HORE!

Sledujte Inkognito opäť v pondelok o 20:35 na JOJke!