Inkognito oslavuje vo veľkom štýle: Prichádza jubilejná 300. časť a špeciálny tajný hosť!

Relácia Inkognito je silným ťahúňom našej televízie zaslúžene. Pravidelná dávka zábavy a spontánnych humorných situácií vďaka obrovskej diváckej priazni jubiluje už so svojím 300. vydaním, ktorého súčasťou je aj skutočne exkluzívny tajný hosť.

Obľúbené Inkognito je aj po mnohých rokoch na obraze jedným z najväčších trhákov na slovenskom televíznom trhu. Dôkazom je nielen jeho vysoká sledovanosť, ale aj popularita medzi ľuďmi, napríklad aj na sociálnych sieťach. Neustále si ho každý pondelok či štvrtok zapnú na svojich obrazovkách desaťtisíce ľudí, no vtipné momenty od našich hádačov sú veľkým hitom aj na našom webe, Facebooku, Instagrame či YouTube kanáli. Na obrazovkách JOJky sa Inkognito objavilo prvýkrát v septembri 2003 a vďaka veľkej diváckej priazni sa vo vysielaní udržalo štyri roky.

Neskôr sa vrátilo v novej podobe a s novými hádačmi opäť v roku 2015. Zapísalo sa tak k najúspešnejším a najdlhšie vysielaným projektom televízie JOJ. A práve v pondelok odvysielame jubilejnú 300. epizódu v jeho novodobej histórii. Tá bude skutočne špeciálna. Jej súčasťou bude mimoriadne zvučné meno, aké ešte Inkognito nezažilo. Tajným hosťom totiž nebude nikto iný, než samotná prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Aj to je zárukou toho, že táto epizóda bude skutočne špeciálna a sviatočná. Navyše ju bude zdobiť aj obrovská torta. 

Sledujte Inkognito so prezidentkou Zuzanou Čaputovou v pondelok o 20:35 na JOJke!