Hádači z Inkognita boli v nemom úžase: Hostka Karin ich dostala do milých rozpakov!

Aj stále pohotoví hádači z Inkognita občas ostanú bez slov. Stáva sa to najmä vtedy, keď do štúdia príde hosť s takým povolaním, ktoré ich buď totálne odrovná alebo pomerne zaskočí. Nuž, a toto sa udialo aj v pondelkovej časti. O svojej práci totiž rozprávala podprsenková poradkyňa!

Dámy určite vedia, že vybrať si tú správnu podprsenku nie je také jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Nejde totiž len o vhodnú veľkosť, ktorú mimochodom mnohé ženy nepoznajú, ale i o strih. A práve preto existuje povolanie s názvom podprsenková poradkyňa alebo brafittérka. Je ňou aj Karin, ktorá prišla v pondelok do Inkognita a divákom o svojej práci porozprávala množstvo zaujímavých vecí.

Táto téma zaujala aj našich hádačov, ktorí ju veľmi pozorne počúvali.Sú aj muži brafittéri?“ spýtal sa Mišo Hudák. „To je dobrá otázka. Pýtala som sa zákazníčok, či by im nevadilo, ak by tam bol namiesto mňa muž. Niektoré povedali, že by im to prekážalo. Ale jedna žena mi povedala, že ak by bol pekný, tak by do toho šla,“ vysvetlila so smiechom. Keď sa ale dostala k detailom, ako si má žena vybrať správnu podprsenku a čo jej práca obnáša, hádači ostali v nemom úžase a chvíľami bolo vidieť, že sú až v roztomilých rozpakoch. Pozrite si tento moment vo videu HORE!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito