Inkognito oslavuje jubilejnú 400. časť: Príde zaujímavý tajný hosť i obrovská torta!

Relácia Inkognito už dlhé roky patrí k najobľúbenejším programom, ktoré na JOJke vysielame. Pravidelná dávka zábavy, humoru i spontánnych situácií vďaka obrovskej diváckej priazni už dnes večer oslávi svoju jubilejnú 400. časť. Tešiť sa môžete na zaujímavého tajného hosťa i na ďalšie prekvapenia!

Obľúbené Inkognito na JOJke vysielame v jeho novodobej histórii prakticky bez prerušenia od roku 2015. Aj po toľkých rokoch je jedným z najväčších trhákov na slovenskom televíznom trhu. Dôkazom je nielen jeho sledovanosť, ale aj popularita medzi ľuďmi na sociálnych sieťach. Rôzne vtipné momenty a trefbé hlášky našich hádačov sú veľkým hitom na našom webe, Facebooku, Instagrame či YouTube kanáli aj po rokoch. Neustála divácka priazeň tejto relácie dokazuje, že ľudí baví baviť sa a to aj v situáciách, keď by sme radšej plakali.

Za úspech Inkognito vďačí nielen dobrej dramaturgii a spracovaniu, ale najmä jeho hlavným aktérom, moderátorovi Vladovi Voštinárovi, skvelému tímu hádačov, ľuďom so zaujímavými profesiami i známym tváram, ktoré prichádzajú ako tajní hostia. Inkognito, ako jedna z najdlhšie vysielaných nespravodajských relácií JOJky, dnes oslávi svoju jubilejnú 400. časť a tá bude naozaj špeciálna. Tešiť sa môžete na naozaj zaujímavého tajného hosťa, ktorým je skvelý herec Pavel Nový, známy z kultového filmu S tebou mě baví svět. Pripravené budú však aj rôzne prekvapenia, akým je aj obrovská a krásna narodeninová torta.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito