Zuzka Šebová o najčudnejších profesiách v Inkognite: Na tieto povolania nikdy nezabudne!

V obľúbenom Inkognite sa za dlhé roky vysielania vystriedalo už naozaj množstvo profesií. Niektoré boli štandardné, iné zas poriadne netradičné, ba až bizarné. Na niekoľko originálnych povolaní si dodnes spomína aj Zuzka Šebová. A niet divu. Výrobok od jednej takejto hostky darovala aj svojmu mužovi!

Zuzka Šebová je súčasťou novodobého Inkognita od jeho začiatkov a tak mala možnosť zoznámiť sa so stovkami ľudí, ktorí vykonávajú naozaj zaujímavé povolania. Ako sama priznala, profesie, s ktorými do štúdia prichádzajú hostia sa postupom času menia. To, čo sme si kedysi ani nedokázali predstaviť, že by niekto robil, je dnes takmer štandardom. „Niektoré typy povolaní možno ešte ani neexistovali pred pár rokmi. Ako sú rôzni mediálno-influencero asistenti a špecialisti na sociálne siete a rôzne youtubové podhubia. Ale do smrti nezabudnem, keď tam bol pán, ktorý vymýšľa alibi. To som naozaj neverila, že môže takéto povolanie existovať,“ zaspomínala si Zuzka.

S mnohými hosťami podľa jej slov ostávajú hádači či moderátor v kontakte aj po nakrúcaní. Produkty, ktoré títo ľudia vyrábajú, sú totiž často skvelým nápadom na darček pre rodinu a priateľov. „Ja som niekoľkokrát aj rôzne darčeky pre rodinu a manžela zháňala pomocou týchto ľudí, ktorí majú niečo špecifické. Minule tam bol pán, ktorý vyšíva na tenisky a kreslí rôzne ornamenty. Tak Zdenka hneď povedala, že si na neho musí vypýtať číslo, lebo dá Brankovi vyrobiť tenisky. V tomto je to fakt veľmi milé, že vždy to skončí a my povieme: Nechajte nám, prosím, kontakt a my sa vám ozveme,“ prezradila Šebová.

Zuzka Šebová Zdroj: TV JOJ

​Azda najbizarnejší darček, ktorý pochádzal z rúk hostky z Inkognita, dostal Zuzkin manžel – Michal Kubovčík. „Legendárna je pani, ktorá vyrábala očné implantáty. Ja som si od nej vypýtala jeden pár a dostal to môj manžel pod stromček, lebo ja som vedela, že z toho bude mať obrovskú radosť. Keďže môj manžel je obrovský fanúšik medicíny a všetkého, čo to obnáša, keď si to našiel pod stromčekom, všetky parfémy a všetko mohlo ísť do kelu, lebo on sa z tých očí tak tešil. Samozrejme, ma s nimi potom strašil,“ dodala so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito