Koniec všetkým mýtom a špekuláciám: Vedia hádači z Inkognita povolania hostí VOPRED?

Moderátor i samotní hádači z Inkognita často čelia otázkam fanúšikov a divákov, či vedia profesie hostí aj mená tajných hostí dopredu. Túto tému otvorili aj v pondelkovej časti po tom, čo uhádli povolanie jedného z hostí naozaj expresne rýchlo!

Princíp Inkognita je všetkým divákom a fanúšikom jasný. Hádači v prvých troch kolách hádajú povolanie hostí a v štvrtom kole musia prísť an identitu tajného hosťa. Niekedy sa s týmito úlohami trápia a nevedia, ako sa hovorí, ani zaťať, inokedy uhádnu profesiu i meno celebrity expresne rýchlo. Niekedy až tak bleskovo, že sa divákom nechce veriť, že odpovede nepoznajú vopred. Zrejme tak vznikli mýty a špekulácie o tom, že sa pred televíznymi kamerami len tvária, že nevedia.

Túto tému hádači otvorili v pondelkovej časti, keď sa im podarilo uhádnuť, že hosť Róbert pracuje ako klampiar, po jedinom „nie“. Pri indícii „dážď mi prináša prácu“ to v kombinácii s intelektom známych tvárí v paneli šlo naozaj ako po masle. „To bolo strašne rýchle toto. Ani som sa nespamätal,“ skonštatoval Róbert. Robko, čo myslíte? Vedeli sme vopred, aké máte povolanie?“ opýtal sa Marcel Forgáč.Nevedeli ste, ale vy ste šikovní,“ zhodnotil klampiar. Ja viem, Marcel, prečo si sa pýtal, že či verí, že ste hádali a nevedeli ste to. Lebo...stretávaš sa s tým stále aj ty?“ opýtal sa moderátor Vlado Voštinár.Absolútne, nonstop. Je veľká skupina tých ľudí, ktorí sa hrajú na tých skúsených, ktorí vidia do toho zákulisia. Tvária sa ako Richelieu a hovoria: predo mnou sa nemusíš tváriť. Mne to nevadí. Ja to chápem, je to televízna zábava,“ povedal Forgáč. „Ja mám ešte druhý level. Že: Fakt to neviete? Nie. Ale Hudák vie, nie?“ zaklincoval Šoko. Ak ste náhodou aj vy váhali, či hádači vedia alebo nevedia profesie a mená tajných hostí dopredu, tak odpoveď raz a navždy znie: nie, nevedia.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito