Nový rekord v Inkognite: Mišo Hudák uhádol profesiu hosťa expresne na prvú šupu!

V piatkovom Inkognite sa ako prvý hosť predstavil charizmatický Miroslav, ktorý svojím výzorom všetkých očaril. Mišo Hudák sa ničím nenechal zmiasť a keďže s hádaním začínal práve on, jeho povolanie uhádol okamžite bez pomocných otázok!

V piatkovom premiérovom Inkognite si do kresla pre hostí sadol ako prvý sympatický Miroslav. Len čo vošiel do štúdia, všetkých okamžite zaujal. Hádači sa zhodli na tom, že určite pracuje ako model a ak aj nie, určite má niečo spoločné s modelingom. Keď prišla indícia „prechádzka“, bolo, ako sa hovorí, vymaľované. Ako prvý sa začal pýtať Mišo Hudák a bez toho, aby položil akúkoľvek doplňujúcu otázku, sa na šupu spýtal, či pracuje ako model. Zo zákulisia sa hneď ozval povestný gong a tak bolo jasné, že trafil do čierneho. „Aj stáť treba vedieť - by bola ťažšia indícia?“ opýtal sa moderátor Vlado Voštinár. „S touto tvárou mohla byť indícia aj netopier, aj tak by sme to uhádli,“ zhodnotila so smiechom Zuzka Šebová.

Vlado sa po uhádnutí začal pýtať Miroslava na rôzne zákutia jeho práce a ten prezradil, napríklad, že na Slovensku je to omnoho náročnejšie ako vo svete. „Ja si myslím, že chlapský modeling sa dá robiť veľmi dlho, lebo chlapi, keď aj zošedivejú, tak je to veľmi sexi. A môže to byť zaujímavé,“ zamyslel sa Vlado nahlas. Ja už len na to čakám. Kým poriadne zošediviem, aby som mohol začať robiť modeling,“ dodal so smiechom Mišo Hudák.

Sledujte obľúbené Inkognito každý piatok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito