Hádači z Inkognita o vtipných zážitkoch s fanúšikmi: Aha, ako sa im na ulici prihovorili!

Známe tváre sa pravidelne stretávajú s tým, že ich ľudia spoznávajú na ulici, v obchode či v reštaurácii. Tí smelší sa pri nich zvyknú aj zastaviť, osloviť ich a vypýtať si podpis či poprosiť o fotku. Nuž, a práve to, akým spôsobom ich oslovia, zvykne byť občas veľmi úsmevné.

O rôznych spôsoboch oslovenia na ulici, keď si fanúšikovia nespomenú na ich meno, vedia svoje aj naši hádači a moderátor z Inkognita. „Vedúci...vidíš, že akože chce s tebou nadviazať kontakt a nevie si spomenúť, ako sa voláš, tak povie: Vedúci!,“ povedal v Inkognite Mišo Hudák. „Počkaj, ale veď boli aj horšie oslovenia. Ja som mal svojho času na ulici taký zážitok. Išiel som a počul som len pískanie a : Hej, múdry schybí!“ zaspomínal si Marcel Forgáč. „Na mňa volali, že: Hej, heej, Latinák,“ doplnil Čeky. Hudec, alebo jak sa voláš ty...zabávač, poď tu. Fotku si zrobíme,“ ešte dodal so smiechom Hudák.

Na debatu okamžite nadviazal Vlado Voštinár. „To máte ťažké. Ja, keď idem po ulici, tak to je tak: Dobrý deň, pán Voštinár. To je rozdiel medzi nami,“ zasmial sa moderátor. „Ale nerozprávaj, Vlado...zažil som v Košiciach, keď na teba kričal taký občan: Heej, pán Hruštinár,“ prezradil Marcel. Na to Vlado vyrukoval s ďalšou vtipnou príhodou. Aj pani na mňa z okienka, kde trdelníčky predávali: Pán Bruchala, poďte. A dala mi trdelník. Ale skôr ako som povedal, že nie som Bruchala, som mal ten trdelník a taký bol voňavý. Hovorím, nie, to nevymením za to priezvisko,“ zaklincoval celú tému.

Sledujte obľúbené Inkognito opäť v piatok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito