IQ TAXI sa vracia na televízne obrazovky: Kedy sa môžete tešiť na ďalšie časti?

IQ Taxi sa po prestávke opäť vracia. Vedomostná súťaž bude plná zábavy, smiechu, ale aj znalostí nielen zo školských lavíc. Úlohy moderátora sa opäť zhostí Kuly, ktorý k tým, čo budú vedieť odpovedať na jeho otázky, bude aj štedrý.

Obľúbená kvízová relácia IQ TAXI sa vracia na televízne obrazovky. Tešiť sa môžete na speváka Mária Kulyho Kollára, ktorý je šoférom a zároveň moderátorom tejto vedomostnej šou. V obyčajnom taxíku musíte za odvoz zaplatiť, no u nás môžete získať vďaka vašim vedomostiam peniaze

​Kuly vás odvezie kam budete chcieť a položí vám pár zaujímavých otázok z rôznych oblastí ako je veda, matematika či šoubiznis,,Ak nebudete vedieť správnu odpoveď, dám vám dvoch žolíkov. Môžete sa spýtať známeho na telefóne alebo človeka na ulici," vysvetľuje moderátor. Za správnu odpoveď môžete získať desať, tridsať a päťdesiat eur. Na záver jazdy vás čaká špeciálny bonus, no keď trikrát nesprávne odpoviete, musíte z taxíka vystúpiť. Cestujúci sa môže tešiť na jazdu plnú napätia i zábavy a nudiť sa určite nebudú ani naši diváci. Nenechajte si ujsť skvelú vedomostnú reláciu IQ TAXI v reprízach už tento piatok. 

Sledujte šou IQ TAXI v piatok o 17:50 hod. na JOJke!

HLÁŠKYZ RELÁCIE