Kulyho syn rastie ako z vody: Aha, ako sa malý Christian podobá na otecka!

Mário Kuly Kollár svoju rodinu zbožňuje a každú voľnú chvíľu sa snaží tráviť so svojou manželkou a dvoma synmi. Mário ide v otcových šľapajách a pohybuje sa v umeleckej sfére a Christian už nie je bábätko, ale rozkošný chlapec.

Obľúbená relácia IQ TAXI sa po prestávke opäť vracia na televízne obrazovky. Vedomostná súťaž bude plná zábavy, smiechu, ale aj znalostí nielen zo školských lavíc. Úlohy moderátora sa opäť zhostí Kuly, ktorý k tým, čo budú vedieť odpovedať na jeho otázky, bude aj štedrý. Vyskúšať svoje vedomosti si môžete každý pracovný deň.

Ak Kuly nepracuje, vo voľnom čase sa venuje najviac rodine, pretože je hrdým otcom dvoch synov. Starší Mário z jeho prvého manželstva má šestnásť rokov a vyrástol z neho poriadny fešák. Tak ako jeho otec, aj on sa pohybuje v umeleckej sfére, pretože účinkuje na doskách divadla Nová scéna. Pred pár rokmi spevákovi súčasná manželka Lucia porodila rozkošného Christiana. Kuly sa na sociálnej sieti často delí o veľkú radosť, ktorú mu robí najmladší člen rodiny. Čas letí neúprosnou rýchlosťou a Christian rastie ako z vody, čo ukazuje aj posledná fotografia z Mexika na spevákovom Instagrame. 

View this post on Instagram

Odlietame domov. ? Všichni jsou na Slovensku, Buenos dias já taky du... #mexico #cancun @bahiaprincipehotels

A post shared by Mário Kuly Kollár (@kuly.kollar.mario) on

Sledujte reláciu IQ TAXI v pracovné dni o 15:50 hod. na JOJke!

HLÁŠKYZ RELÁCIE