Zuzana Kronerová o seriáli Jenny: O najstrašnejšej chorobe hovorí s nádejou a pozitívne!

Nikdy nevieme, do akej životnej situácie sa dostaneme. Dôležité je ale vedieť, že nech ide o čokoľvek, všetko sa nejako dá vyriešiť. A práve o tom hovorí nový seriál Jenny.

Výnimočný seriál Jenny nám priblíži svet mladého dievčaťa, ktoré sa na svojej životnej ceste stretne s neočakávanou prekážkou. Tou je leukémia. Prostredníctvom jej príbehu však zistíme, že onkologické ochorenia nemusia byť nutne len „ťažká depka“, ako si mnohí myslia. Práve naopak. Jenny sa na problematiku zákernej choroby pozerá s nadhľadom a pozitívne. Aj to je dôvod, pre ktorý sa herečka Zuzana Kronerová rozhodla prijať ponuku zahrať si starú mamu mladej hrdinky. „Páči sa mi, že sa tu o najvážnejších veciach, čiže o tej najstrašnejšej chorobe, hovorí s nádejou, pozitívne. Je to najmä u mojej postavy taký nadhľad a optimizmus, ktorý naozaj, myslím si, že v týchto ťažkých situáciách pomáha,“ zhodnotila.

Čo povedal o seriáli Jenny herec Ján Koleník? Pozrite si video:

​Jedným dychom vyslovila slová, ktoré vlejú dostatok optimizmu všetkých – zdravým, aj chorým, mladým, aj starším. „Je tam rodinný slogan, ktorý tú rodinu charakterizuje: Vieš, ako sa je slon? Kúsok po kúsku. Čiže aj ten najväčší problém sa dá riešiť. Ale nemožno ho vyriešiť hneď. Treba kúsok po kúsku na tom pracovať,“ dodala s úsmevom.

Sledujte výnimočný seriál Jenny už v nedeľu o 20:35 na JOJke!