Táňa Pauhofová otvorene: Emotívna spoveď, z ktorej budete mať husiu kožu!

Krásna a talentovaná herečka Táňa Pauhofová si v novom seriáli Jenny zahrá sestričku Lauru, ktorá pracuje na onkológii. Postupom času sa stane akýmsi strážnym anjelom pre mladú pacientku.

Táňa Pauhofová stvárňuje v seriáli Jenny takú zdravotnú sestru, o akej sníva každý pacient. Keď treba, je sarkastická. Keď treba motivovať, motivuje. Sama si v mladom veku prešla rakovinou a zrejme aj preto vie voči svojim malým hrdinom mimoriadne empatická. Aby Táňa svoju rolu dokázala zahrať hodnoverne a vykonávať všetky úkony tak, ako sa to naozaj v nemocnici robí, na pľaci nikdy nechýbali skutočné zdravotné sestry. Herečka sa popri nakrúcaní zoznámila s viacerými a dozvedela sa viac o ich skutočnej práci.

Čo povedala Táňa Pauhofová o seriáli Jenny? Pozrite si video:

Podľa jej slov je to ešte oveľa náročnejšie, než si vôbec dokážeme predstaviť. Myslím si, že je veľmi ťažké vyvážiť tú hranicu medzi osobnou emocionálnou zaangažovanosťou a odstupom. Pretože pri tých deťoch sa to asi ťažko robí tak, že je človek úplne odstrihnutý a vlastne si iba plní svoju prácu. Pretože tá emócia do toho prirodzene vstupuje. Je to nesmierne náročná práca. Veľmi ten celý personál obdivujem. Chce to veľa energie, veľa síl byť denno denne v kontakte s takouto témou. S tým, že je tam s deťmi a s rodičmi, ktorí prežívajú bolesti. Sú to také strážne anjelky,“ skonštatovala Pauhofová. Ako však tvrdí, veľa sa naučila aj od svojich mladších hereckých kolegov. „Môžeme sa nechať inšpirovať od mladých hlavne tým, že sú často oveľa silnejší a majú oveľa viac energie a entuziazmu. Nedajú sa tak ľahko zlomiť ako dospeláci,“ dodala s úsmevom.

Sledujte seriál Jenny už v nedeľu 1. marca o 20:35 na JOJke!