Seriál Jenny by si mali pozrieť dospelí, ale aj tínedžeri: TOTO je hlavný dôvod!

Už v nedeľu odštartuje na obrazovkách JOJky nový výnimočný seriál Jenny, ktorý prinesie príbeh o onkologicky chorej tínedžerke. Ukáže, že boj o zdravie nie je depresívny, ako si mnohí myslia.

Hlavnú hrdinku, tínedžerku a tanečníčku Jenny, stvárňuje Bára Očenášová, pre ktorú je tento seriál vôbec prvou hereckou skúsenosťou. Sympatická blondínka je vekovo na prahu medzi tínedžerkou a dospeláčkou. Sama preto zhodnotila, kto by si určite mal nový seriál pozrieť. „Ľudí v mojom veku by mohol tento seriál baviť, lebo je tam veľa vtipných situácií. Ale je tam aj dráma a myslím si, že mladí ľudia vyhľadávajú drámu. Je tam z každého rožka troška. Je tam aj príbeh lásky, takže, si myslím, že je to určené presne pre moju vekovú kategóriu. Ale, samozrejme, aj pre dospelých,“ skonštatovala.

Hlavným dôvodom, prečo by seriál mali sledovať tínedžeri, ale aj dospelí je fakt, že sa ľahkou formou môžu naučiť o onkologických ochoreniach naozaj veľa vecí. Predstaviteľka Jenny bola podľa jej slov sklamaná, ako veľmi sa mýlila, keď si myslela, že má dostatok informácií. „Nemyslím si, že máme dostatok informácií o rakovine. Ja sama, keď som sem prišla, videla som to tu a pozisťovala som viac vecí o tom, tak som bola prekvapená, že vlastne som si myslela, že o tom viem veľa a pritom som nevedela vôbec nič. Bola som zo seba sklamaná trošku a zároveň bola spokojná, že som to napravila,“ dodala.

Sledujte seriál Jenny už v nedeľu 1. marca o 20:35 na JOJke!