Exkluzívna ochutnávka zo seriálu Jenny: Pozrite si nadupanú zvučku v predpremiére!

Už v nedeľu večer na JOJke odštartuje výnimočný rodinný seriál, ktorý prinesie emotívny, ale aj optimistický pohľad na život mladých ľudí s onkologickým ochorením. Jenny rozpráva príbeh o zákernej chorobe cez postavy, ktoré sú pripravené bojovať a nestratiť humor ani nadhľad.

Na obrazovky televízie JOJ prichádza seriál Jenny, ktorý rozpráva príbeh na ťažkú tému ľahkým jazykom. Hlavná hrdinka je 15-ročná vášnivá tanečníčka, ktorá žije len s otcom a mladším bratom. Počas tréningu na tanečnú súťaž začne pociťovať slabosť a príznaky choroby. Postupne sa cíti čoraz horšie a Jennino telo v istom momente zlyháva. Hoci dúfa, že je to len obyčajný vírus, z ktorého sa rýchlo vylieči, realita onkologickej diagnózy prevráti život naruby jej aj celej rodine. Otec, ktorý už prišiel o manželku, sa cíti bezradný a mladšiemu bratovi chýba sestrička. Po počiatočnom šoku Jenny a aj jej rodina objavia veľkú silu a budú spoločne bojovať o zdravie. Život je nevyspytateľný a i v tom najhoršom období prináša čosi dobré. Jenny si v nemocnici nájde priateľa Olivera a tiež svojho strážneho anjela v podobe sestričky Laury. Oporou sú pre ňu aj kamarátky-tanečníčky, ktoré vnesú za múry nemocnice pohyb a rytmus.

Pozrite si zvučku k seriálu Jenny v exkluzívnej predpremiére:

​Seriál Jenny sa odohráva na mieste, ktoré v realite nechceme nikdy zažiť. Rozpráva príbeh o rakovine cez postavy, ktoré sú pripravené bojovať a nestratiť humor ani nadhľad. To sú atribúty, ktorými vás tento výnimočný seriál chytí za srdce. V seriáli Jenny sa v hlavných úlohách predstavia Bára Očenášová, Ján Koleník, Táňa Pauhofová, Zuzana Kronerová, Marián Mitaš, Vlastina Svátková či Simon Štubniak.

Sledujte výnimočný seriál Jenny už v nedeľu o 20:35 na JOJke!